Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Hlasitost zvonenia a notifikacii

(Téma vytvořeno: 13-02-2024 10:38 PM)
188 Zobrazení
stalker2604
First Poster
Možnosti

Zdravim. Snad mi bude niekto vediet odpovedat. Tyka sa to ovladania hlasitosti bocnymi tlacidlami na s23. Problem je v tom ze pri znizovani alebo zvysovani hlasitosti sa zvysuje len hlasitost zvonenia no hlasitost upozorneni ostava na rovnakej urovni. Neda sa to niekde zosynchronizovat aby pri ovladani isli subezne hore alebo dole? A druha otazka sa tyka nastaveni vibrovania upozorneni messengeru ci sa to da niekde zmenit pretoze iba kratucko zavibruje co mi nevyhovuje lebo to nepostrehnem.

Vdaka

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Natívne je možné nastaviť ovládanie hlasitosti médii výhradne pre Zvonenie, alebo Hlasitosť médii.

Alternatívou by mohlo byť vytvorenie si vlastných skratiek cez rozšírenie GoodLock - Sound Assistant. Tam je možností, ako si nastaviť výstup zvuku viac...

Spôsob vibrovania je na aplikácii Messenger. 

Zobrazit řešení v původním příspěvku

3 Odpovědi
ParkerPM
Voyager
Možnosti
Tie notifikácie to je u všetkých modelov. Mne tiez trvalo kým som si na to zvykol. Jedine sa pohrat a ponastavovat si viacero režimov. Inak sa to asi neda poriesit
0 Like
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Natívne je možné nastaviť ovládanie hlasitosti médii výhradne pre Zvonenie, alebo Hlasitosť médii.

Alternatívou by mohlo byť vytvorenie si vlastných skratiek cez rozšírenie GoodLock - Sound Assistant. Tam je možností, ako si nastaviť výstup zvuku viac...

Spôsob vibrovania je na aplikácii Messenger. 

stalker2604
First Poster
Možnosti

Dakujem. vyskusam a uvidim kam sa dopracujem😀

0 Like