Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S23 One Ui 7

(Téma vytvořeno: před měsícem)
577 Zobrazení
Beranos
Explorer
Možnosti
Zdravím, po aktualizaci mé basic Galaxy S23 se mi zpomalilo nabíjení, přehřívá se (i při hraní her, které jsem hrál před aktualizací) a má časté lagy. Má někdo podobný problém, nebo je chyba někde v mém telefonu? Nikde jsem nečetl, že by s tím někdo měl problém. Jinak se mi změna dost líbí.. 😂🙈

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Soolda
First Poster
Možnosti
Zdravím. Měl jsem úplně stejný problém se svým Galaxy Z Flip5. Avšak po vymazání cache běhá vše jak dříve ne-li i o mnoho lépe. Návod na cache clean-up partition se dá najít na anglickem samsung member popř zde návod:
Jistě, tady je překlad do češtiny:

Vypněte zařízení.
• Připojte telefon k počítači nebo k USB-C sluchátkům.
• Stiskněte a podržte tlačítka pro zvýšení hlasitosti a zapnutí (Power).
• Když se objeví logo Android, uvolněte všechna tři tlačítka.
• Pomocí tlačítka pro snížení hlasitosti vyberte možnost Vymazat mezipaměť (Wipe cache partition).
• Stiskněte tlačítko pro zapnutí (Power) pro potvrzení výběru.
• Pomocí tlačítka pro snížení hlasitosti vyberte možnost Ano (Yes).
• Stiskněte tlačítko pro zapnutí (Power) pro potvrzení akce.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
Tankboy
Explorer
Možnosti
Jedině zkusit hard reset, ono je to dost velký update a může dělat problémy. Ono obecně je dost stížností na One UI 7, na to že to Samsung údajně vyvíjel tři roky.... 😂
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Taky mám 23 zákl. a zatím jsem si všiml o něco rychlejšího vybíjení, ano, naopak pomalejšího nabíjení. Lagy sem tam ze začátku po aktualizaci, teď už bych řekl celkem v pohodě. Nedělal jsem hard reset, ale pouze wipe cache. Po odemčení mobilu se často nepěkně překresluje widget Reminderu, jakoby se probral, to se dělo i dříve před 6.1.
Řešení
Soolda
First Poster
Možnosti
Zdravím. Měl jsem úplně stejný problém se svým Galaxy Z Flip5. Avšak po vymazání cache běhá vše jak dříve ne-li i o mnoho lépe. Návod na cache clean-up partition se dá najít na anglickem samsung member popř zde návod:
Jistě, tady je překlad do češtiny:

Vypněte zařízení.
• Připojte telefon k počítači nebo k USB-C sluchátkům.
• Stiskněte a podržte tlačítka pro zvýšení hlasitosti a zapnutí (Power).
• Když se objeví logo Android, uvolněte všechna tři tlačítka.
• Pomocí tlačítka pro snížení hlasitosti vyberte možnost Vymazat mezipaměť (Wipe cache partition).
• Stiskněte tlačítko pro zapnutí (Power) pro potvrzení výběru.
• Pomocí tlačítka pro snížení hlasitosti vyberte možnost Ano (Yes).
• Stiskněte tlačítko pro zapnutí (Power) pro potvrzení akce.

JohnnYcz3
Explorer
Možnosti
No mám uplně stejný problém u mé S23. Včera co jsem najel na ui7 tak se mi telefon vybíjí rychleji a u her které se předtím vůbec nepřehřívali telefon teď topí jak šílený. 🥺 Provedena re-installace daných her/aplikací. Několikrát proveden restart a dokonce vymazány i cache. Žádná změna což nevím zda udělat ještě factory reset a zda ten něco změní... 🧐 😐
Beranos
Explorer
Možnosti
Děkuji, hned je mobil plynulejší.. ❤👏
Beranos
Explorer
Možnosti
Jo jo, třeba hra My Time at Portia, která mi jela krásně, se mi teď občas zasekne.. A přehřívání je šílené, raději teď nehraju, dokud nebude aktualizace která to vyřeší, abych si neoddělal baterii úplně.
0 Like
JohnnYcz3
Explorer
Možnosti
Doporučuju při hraní používat Power delivery tím snižujete výrazně opotřebení baterie. Za mě to dělá u her Once Human a Delta force. 🙏
Pa3kAzzaro
Pioneer
Možnosti
Môj S23 bez problémov zatiaľ
MADMAX1983
Explorer
Možnosti
Mám prosbu, jak udělám abych se v aplikacích mohl pohybovat vertikálně a né horizontálně? Myslím tím, když se dostanu do aplikací z domovské stránky
0 Like