Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S23 One Ui 7

(Téma vytvořeno: 30-04-2025 10:39 AM)
521 Zobrazení

Tento problém mám také

Beranos
Explorer
Možnosti
Zdravím, po aktualizaci mé basic Galaxy S23 se mi zpomalilo nabíjení, přehřívá se (i při hraní her, které jsem hrál před aktualizací) a má časté lagy. Má někdo podobný problém, nebo je chyba někde v mém telefonu? Nikde jsem nečetl, že by s tím někdo měl problém. Jinak se mi změna dost líbí.. 😂🙈
10 Odpovědi
Tankboy
Pioneer
Možnosti
Jedině zkusit hard reset, ono je to dost velký update a může dělat problémy. Ono obecně je dost stížností na One UI 7, na to že to Samsung údajně vyvíjel tři roky.... 😂
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Taky mám 23 zákl. a zatím jsem si všiml o něco rychlejšího vybíjení, ano, naopak pomalejšího nabíjení. Lagy sem tam ze začátku po aktualizaci, teď už bych řekl celkem v pohodě. Nedělal jsem hard reset, ale pouze wipe cache. Po odemčení mobilu se často nepěkně překresluje widget Reminderu, jakoby se probral, to se dělo i dříve před 6.1.
Řešení
Soolda
First Poster
Možnosti
Zdravím. Měl jsem úplně stejný problém se svým Galaxy Z Flip5. Avšak po vymazání cache běhá vše jak dříve ne-li i o mnoho lépe. Návod na cache clean-up partition se dá najít na anglickem samsung member popř zde návod:
Jistě, tady je překlad do češtiny:

Vypněte zařízení.
• Připojte telefon k počítači nebo k USB-C sluchátkům.
• Stiskněte a podržte tlačítka pro zvýšení hlasitosti a zapnutí (Power).
• Když se objeví logo Android, uvolněte všechna tři tlačítka.
• Pomocí tlačítka pro snížení hlasitosti vyberte možnost Vymazat mezipaměť (Wipe cache partition).
• Stiskněte tlačítko pro zapnutí (Power) pro potvrzení výběru.
• Pomocí tlačítka pro snížení hlasitosti vyberte možnost Ano (Yes).
• Stiskněte tlačítko pro zapnutí (Power) pro potvrzení akce.

JohnnYcz3
Explorer
Možnosti
No mám uplně stejný problém u mé S23. Včera co jsem najel na ui7 tak se mi telefon vybíjí rychleji a u her které se předtím vůbec nepřehřívali telefon teď topí jak šílený. 🥺 Provedena re-installace daných her/aplikací. Několikrát proveden restart a dokonce vymazány i cache. Žádná změna což nevím zda udělat ještě factory reset a zda ten něco změní... 🧐 😐
Beranos
Explorer
Možnosti
Děkuji, hned je mobil plynulejší.. ❤👏
Beranos
Explorer
Možnosti
Jo jo, třeba hra My Time at Portia, která mi jela krásně, se mi teď občas zasekne.. A přehřívání je šílené, raději teď nehraju, dokud nebude aktualizace která to vyřeší, abych si neoddělal baterii úplně.
0 Like
JohnnYcz3
Explorer
Možnosti
Doporučuju při hraní používat Power delivery tím snižujete výrazně opotřebení baterie. Za mě to dělá u her Once Human a Delta force. 🙏
Pa3kAzzaro
Pioneer
Možnosti
Môj S23 bez problémov zatiaľ
MADMAX1983
Explorer
Možnosti
Mám prosbu, jak udělám abych se v aplikacích mohl pohybovat vertikálně a né horizontálně? Myslím tím, když se dostanu do aplikací z domovské stránky
0 Like