Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

UI 7.0 se moc nepovedlo...

(Téma vytvořeno: 01-05-2025 01:56 PM)
523 Zobrazení
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, nové UI 7.0 mi příjde velmi nepraktické pokud jde o roletku. Téměř žádná možnost přizpůsobení položek v roletce myslím tím hlavně vypnutí, ty které nepoužívám. Začínám vnímat jak se kdysi dobré rozhraní mění v něco co už odmítám používat. Abych byl přesný, mění se na hnusnou nepraktickou applovinu. V tomo mohl Samsung zůstat svůj, kdysi dobré UI které se teď mění v odpad ať už jde o design a nebo praktickou stránku.
15 Odpovědi
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
ďakujeme za spätnú väzbu. Neváhajte ju kľudne zdieľať aj cez aplikáciu Members v časti Podpora ako návrh do budúcna a možno v ďalších updatoch bude niečo z toho zapracované, keď nie priamo do UI, tak aj keď aspoň cez Good Lock.
Michal686
Voyager
Možnosti
Ale Samsung napísal ze chce prechod z Apple do Samsung zjednotiť. Aby jabĺčkár mal prechod bez depresie 😂
5ta1da
Voyager
Možnosti

Je to hrůza.

Celé to působí dojmem jakéhosi bastlu, kdy jednotlivé prvky spolu nepasují, někde se nedodržuje nastavené zvětšení (notifikace např.). Celý ten slavný ostrůvek co tak nějak obšlehli od jablek, ale zároveň aby nevypadal jako jablečněj je zbytečná trapnost, akorát mě to obtěžuje (žel jako mnoho "darů" nového UI vypnout nelze). Malinký, divný. Užitečnost NULA.
V launcheru už zbyly jen dvě rozložení, z nichž mi nevyhovuje ani jedno (rád bych 4x5 jak to bylo), je to na jednu stranu strašně nahňácané na sebe, aby se tam toho vlezlo víc, ale paradoxně prvky (např. widgety)  nevyužívají celý prostor, místem se nechutně plýtvá.
Oznamovací oblast s přepínači - nelze zapínat/vypínat nepotřebné (nedaleká zař.,, smart things, režimy, smart view - to vše bych rád povypínal - nelze), jenom si s těma sekcema můžete šoupat hore/dole - pokrok vole!
Proč musí být na stažené roletce oznámení dole to tlačítko s motacím textem Nastavení oznámení jsem nepochopil, vypnout - hádejte co - nelze. U přepínačů nejdou zapnout popisky ikon (to má i můj Xiaomi tab za 5k vole), co já vím, co ta která ikonka znamená, když ji nepoužívám denně.
Ikona baterie by měla být označena jako zločin, OMG kdo tohle vymyslel - jako ovědomujete si, že ne každej má výborný zrak? Mě se to slévá, vidím tam akorát h*vno! Proč ten text s procenty jako nemůže být vedle? Apple to tak nemá??
Jak vypnu další "výbornou" zbytečnou wifikundaci viz. obrázek? K čemu to jako má být dobré? Já vím, že mě hraje muzika, proč to tam musí zavazet. BTW zase další prvek co nerespektuje zvětšení.
Screenshot_20250501_161114_One UI Home.jpg

A tak by se dalo pokračovat dále. Tvl na tohle jsme jako tak dlouho čekali? Takovej jakejsi nedokvašek? By se měl ten šéfdizajnér zastřelit.

JirkaŠoma
First Poster
Možnosti
Naprosto souhlasím starší centrum bylo mnohem lepší,menší a přehlednější tohle one ui se též za mě moc nepovedlo a hlavně to vypadá jako ostatní.Vraťte zpět co bylo v one ui 6.1
Sigi_ZM
Pathfinder
Možnosti
Hezký den.
Já tedy přecházel z S23+512GB na S25+512GB a také se mi to moc nelíbilo, ale celkem rychle jsem si zvykl a už mi to ani nepřijde. Bratr má S23 FE a také si bude chvíli zvykat, ale co naděláme.
Stále tu na nás vyskakovalo dokolečka "Kdy už konečně bude ONE UI 7 pro ten či onen model?"😪🙏
TAK TEĎ UŽ TU JE!🤗🤩
DMN87
Voyager
Možnosti
Navíc mám pocit že foťák S24 ultra fotí hůř než před aktualizací. Fotky strašně šumí a hlavně při focení uvnitř. Je tam mnohem horší post processing ....
FRENKY22
Black Belt 
Možnosti
Tohle kur.veni ergonomie a celkove uzitne hodnoty telefonu zacalo s oneui6. Oneui7 je jen pokracovanim trendu.
A jeste vam budou tvrdit ze vam tim vylepsují uzivatelsky zazitek.

A presouvani funkci do Goodlocku neni validni protiargument. Goodlock je aplikace nejakych infantilnich děcek (jestli mi neverite, mrknete v goodlocku do About), u ktere se samsung naprosto zrika jakekoliv odpovednosti za tyto funkce (ani se neobtezuje s lokalizaci) a kdyz ta aplikace zitra zmizi, tak samsung ani nehne brvou....a bude plne v pravu. A samozrejme to obsere zakaznik.
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Souhlasím, taky z toho nejsem nadšený. Hlavně ta tečka, protože víc jak 3 ikonky v liště nelze zobrazit ...to mě štve neskutečně.
khanulka
Pioneer
Možnosti
😂