Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung DEX po udate na Android 15

(Téma vytvořeno: 29-04-2025 10:16 PM)
437 Zobrazení
Tomogo
Explorer
Možnosti
Nechápu proč zrušili možnost spuštění DEX na PC. To je jako by si člověk koupil auto a po pár letech by mu z něj servis vindal volant, že ho nepotřebuje!

Kdyby se raději zaměřili na opravy chyb! V novém One UI 7 je jich bohužel dost!
10 Odpovědi
lepik
Apprentice
Možnosti
Toto je nejvetsi vymr*****.... Uz tak lituji upgradu (bugy, chybejici funkce, customizace atp) ale toto je vrchol... Kdybych si toho nekde vsiml driv, nikdy nepragraduji, vypnu aktualizace a zustanu na UI 6.1
MPdriver
Pioneer
Možnosti
Můžu se jen zeptat, jak to konkrétně myslíte s tím spouštění dex na PC? Co tam zrušili?
0 Like
Tomogo
Explorer
Možnosti
Existovala možnost spustit Samsung DEX na PC a na něm pak provozovat telefon. Fungovaly hry a prostě vše, jako když si s pomocí DEX připojíte telefon k monitoru/TV, jen se to zobrazuje na PC.
Fungovalo to skvěle a ne jako to trapné propojení s Windows, kde třeba některé hry nefungují vůbec.
Prostě jste měl DEX přenesený do PC a vše co bylo na telefonu jste měl na PC dostupné.
Stačí takto?
MPdriver
Pioneer
Možnosti
Aha, ano takto vysvětlení je super. Tak to moc nechápu proč vždy výrobci mění něco co prostě funguje. 😒
momoz
Pathfinder
Možnosti

Jo to psali, že od One UI7 nebude Dex podporován, S25 už to nemá taky. 

0 Like
kubinos22ultra
First Poster
Možnosti
To ste nevedeli, ze to aktualizaciou rusia? To uz bolo davno planovane. Mna to tiez poriadne nahnevalo, lebo to desktopove prostredie dex malo nieco do seba. Len treba povedat aj to, ze posledne roky uz strasne vela funkcii zobrali. Niektore appky uz v rezime dex nefungovali. Samsung teraz odporuca vyuzivat funkciu link to windows, co je v podstate len zrkadlenie obrazovky telefonu a vobec sa to funkcionalitou neda porovnavat s dex. Takze ten kto plnohodnotne vyuziva dex by mal zvazit aktualizaciu na android 15. Podla mna toto rozhodnutie odradi velmi vela zakaznikov.
MPdriver
Pioneer
Možnosti
Abych řekl pravdu to jsem vůbec netušil. Já jsem přecházel z Apple právě kvůli těmto úžasným funkcím právě jako dex, otevírání více oken najednou, good lock ale dex se mi vždy líbil nejvíc. Já ho tedy na počítači nikdy nepoužil/mám macbook/ tam by to asi ani nešlo, ale doufám,že to neplánují osek i na připojení na tv a ostatní zařízení.
MPdriver
Pioneer
Možnosti
Teď trochu mimo,včera jsem zkoušel na iphone 16 pro použití AI na odstranění nějakého objektu z fotky a musím říct opravdu velké zklamání. Apple jsem používal dlouho,ale už jen to připojení k televizi byla hrůza. Momentálně mám s24plus a jako vůbec nelituji přechodu.
Jen prosím ať samsung nebere věci, které fungujou a dělají samsung samsungem. To pak rovnou můžu jít zase k jabku a to nechci.
sankx
Explorer
Možnosti
Pravda, mam problemu ked stlacim power button (delay medzi vypnutim displayom), animacia na aplikáciach po odomknuti mobilu tiez neni a ďalších vela
0 Like