Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Odpojení sítě...

(Téma vytvořeno: 24-05-2023 02:15 PM)
1334 Zobrazení
Pavka
Pioneer
Možnosti
Už 2x se mi stalo (S23), že se mi nikdo nemohl dovolat a já nikomu zavolat, ani data nešli. Pomohl restart, nebo vypnout a opět zapnout SIM kartu v nastaveni SIM karty. Mám plastovou kartu. Nevíte proč se mi tento problém stává? Za měsíc 2x. Nikdo se mi nedovolá, ani já se nedovolám. Díky.

P.S. prostě se mi telefon už 2x odhlásil od sítě.
0 Like

3 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den  @Pavka 

Dělá to celou dobu, co máte S23 nebo to začalo až později? Určitě to není normální a ani nevím o tom, že by na podobný problém trpěla právě S23.

Jako první krok bych zkusil zkontrolovat usazení SIM, čistotu kontaktů, případně rovnou požádal operátora o výměnu. Můžete zkusit eSIM, i když já osobně se k ní stavím spíše odmítavě.

Dále můžete zkusit jít do Nastavení a zresetovat nastavení sítě, případně vymazat systémové cache (návod v tomto článku: https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/tipy-triky-pec-n%C3%A1m-spadla-aneb-kdy%C5%BE-n%C... )

Pokud nic nezabere, je možné, že jste měl smůlu na vadný kus a nezbyde, než servis.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Evilman
Navigator
Možnosti

Já měl něco podobného ještě u S22, a bylo to zapnutím VoWiFi při připojení na wifi v práci, která je dost atypická. Vypnutím volání přes wifi na této síti bylo vše v pořádku. Tak zkusit ...

0 Like
Řešení
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Jde o to, že před nějakou dobou se tu řešilo něco podobného a ten brand může mít opožděné a hlavně taky upravené ty aktualizace.

0 Like
26 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den  @Pavka 

Dělá to celou dobu, co máte S23 nebo to začalo až později? Určitě to není normální a ani nevím o tom, že by na podobný problém trpěla právě S23.

Jako první krok bych zkusil zkontrolovat usazení SIM, čistotu kontaktů, případně rovnou požádal operátora o výměnu. Můžete zkusit eSIM, i když já osobně se k ní stavím spíše odmítavě.

Dále můžete zkusit jít do Nastavení a zresetovat nastavení sítě, případně vymazat systémové cache (návod v tomto článku: https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/tipy-triky-pec-n%C3%A1m-spadla-aneb-kdy%C5%BE-n%C... )

Pokud nic nezabere, je možné, že jste měl smůlu na vadný kus a nezbyde, než servis.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Pavka
Pioneer
Možnosti
Mám ho asi něco přes měsíc a stalo se to 2x. Nepoznám to, signál vidím, vidím znak WiFi nebo 5G, ale nikdo se mi nedovolá a já si nezavolám. Blbý je, že to nevím, nepoznám, že jsem bez sítě. Potom stačí obyčejný restart, nebo v nastavení zapnout/vypnout SIM kartu a vše zase funguje. Jinak je vše v pořádku. Byl jsem na prodejně vyměnit starou SIM za novou plastovou SIM kartu, tak to budu sledovat.
0 Like
Řešení
Evilman
Navigator
Možnosti

Já měl něco podobného ještě u S22, a bylo to zapnutím VoWiFi při připojení na wifi v práci, která je dost atypická. Vypnutím volání přes wifi na této síti bylo vše v pořádku. Tak zkusit ...

0 Like
Pavka
Pioneer
Možnosti
Nepoužívám VoWiFi, ale děkuji.
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Hezký den, jakého máte operátora?
0 Like
Pavka
Pioneer
Možnosti
T-Mobile
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
A mobil máte brandovaný nebo bez brandu?
0 Like
Pavka
Pioneer
Možnosti
Můžu vědět k čemu vedou tyto otázky. Mám ještě S21 od T-Mobile rok a půl od stejného operátora a vše je v pořádku. Ty 2 aplikace co T-Mobile dává do S verzí, rozhodně nebudou odpojovat síť. Buď je chyba v SIM tu jsem vyměnil, nebo HW chyba. Obnovení nepomohlo, takže musím počkat na funkci nové SIM. Pak jedině reklamace, nebo vyzkoušet ještě eSIM. S23 musí fungovat jak funguje S21 a ne se mi neočekávaně odpojovat ze sítě. V tom mi brand nepomůže, ale dík za snahu.
Řešení
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Jde o to, že před nějakou dobou se tu řešilo něco podobného a ten brand může mít opožděné a hlavně taky upravené ty aktualizace.
0 Like