Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Odpojení sítě...

(Téma vytvořeno: 24-05-2023 02:15 PM)
1346 Zobrazení
Pavka
Pioneer
Možnosti
Už 2x se mi stalo (S23), že se mi nikdo nemohl dovolat a já nikomu zavolat, ani data nešli. Pomohl restart, nebo vypnout a opět zapnout SIM kartu v nastaveni SIM karty. Mám plastovou kartu. Nevíte proč se mi tento problém stává? Za měsíc 2x. Nikdo se mi nedovolá, ani já se nedovolám. Díky.

P.S. prostě se mi telefon už 2x odhlásil od sítě.
0 Like
Přejít na řešení
26 Odpovědi
Miliss
First Poster
Možnosti
Mě ta výměna desky vůbec nepomohla. Dělá to pořád. Pravděpodobně tak, že když telefonu spadne signál v oblasti bez něj, už se nedokáže zpátky k připojení vrátit. Na zamykací obrazovce napsáno Pouze tísňová volání. Musí se do nastavení, správce SIM a simku vypnout, zapnout. Pak je vše ok. Dělá to několikrát týdně
0 Like
kopik84
Journeyman
Možnosti
Tak dneska se mi to opět stalo. Reklamace a výměna desky tedy taky nepomohla. Už jsem z toho zoufalý. Zřejmě budu reklamovat znovu a znovu a pak budu chtít vrátit peníze.
0 Like
Pavka
Pioneer
Možnosti
Bohužel je to problém v síti T-Mobile. Telefon za to opravdu nemůže. Ostatní operátoři tento problém u S23 nemají. Reklamace nepomůže, telefon je OK, problém je v síti.
0 Like
kopik84
Journeyman
Možnosti
Já jsem si taky téměř jistý že je problém na straně tmobilu ale na reklamaci jsem ho už měl a v protokolu je napsáno že se závada projevila a že mi měnili systémovou desku.
0 Like
Pavka
Pioneer
Možnosti
Desku mění u všech problémů, jako první, nevěřím, že umí nasimulovat odpojení a následné připojení sítě. Akorát si ho nechal zbytečně rozebrat. Já nepoužívám 5G a problémy nemám, jsem jen na LTE. Rychlost dostatečná. Vážně přemýšlím o změně operátora, ostatní problém nemají.
0 Like
kopik84
Journeyman
Možnosti
Taky jsem přemýšlel jak to dokáží nasimulovat. Já to doma dokázal pomocí alobalu ale telefon se vždy připojil. To odpojení od 5g pomohlo? Vyzkouším i když myslím že už jsem to zkoušel a nepomohlo to.
0 Like
Pavka
Pioneer
Možnosti
Mám nastavenou automaticky s LTE maximum. 5G vůbec nepoužívám. Problémy nemám, mě se to stalo tak 4x za několik měsíců.
0 Like