Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S23 ultra - dual sim

(Téma vytvořeno: 10-05-2024 06:43 PM)
889 Zobrazení
Majkl22
Apprentice
Možnosti

Ahoj všem,

Mám na svém S23 ultra dlouhodobý problém s dual sim - obě fyzicky v tel. 

Prioritní sim mám Vodafone, druhou, služební O2. 

Služební O2 je ale každou chvíli nedostupná, nemůžou se mi lidi dovolat ikdyž mám signál, já z ní bez problému zavolám. Vyzkoušel sem různé přepínání sítí 2G apod., bez úspěchu. Jediné co trochu pomohlo bylo nastavení přesměrování hovorů na soukromý Vodafone, na to se mi dá teď dovolat lépe díky přesměrování, ale furt jsem pro spoustu lidí často nedostupný.

Možnost 2 sim karty vždy zapnuté mám ativní

Mobilní sítě mám aktuálně po aktualizaci nastavené na automatické připojení pro obě sim karty

Neřešil tento problém někdo? Nemá na to vliv ani verze, dělalo to od začátku a i nyní po poslední aktualizaci.

Díky za pomoc

Michal

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Ďakujeme za spätnú väzbu. V prípade, že budete tieto problémy evidovať aj naďalej a po továrenskom resete, overila by som ešte výmenu SIM kariet priamo u operátora alebo za pokus stojí ešte sledovať činnosť v inom zariadení, prípadný servis telefónu Samsung. Držíme palce 😉

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
9 Odpovědi
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Jediným řešením, které mě v tuto chvíli napadá, jelikož nepoužívám 2 SIM karty, je zkusit vyměnit SIM kartu za novou.
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vás,moja rada asi tiež znie navstiviť buď- gsm operatora,alebo nová simka
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
pokiaľ SIMky medzi sebou vymeníte zmení sa niečo vo funkčnosti?
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@Majkl22 zdravím 😉 neváhajte nám dať vedieť

0 Like
Majkl22
Apprentice
Možnosti

Ahoj, Výměna sim mezi sebou nepomohla, závada se přenesla na druhou sim, zkusil sem dát telefon do továrního nastavení a vše pak znovu nainstalovat zpět. Dám tomu čas do konce týdne na ověření a pak dám vědět. Zatím to vypadá, že by telefon mohl fungovat 🤔 respektive, zatím jsem nedostal info, že by se mi někdo nemohl dovolat, ale uvidíme, nebudu předbíhat..

AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@Majkl22 pekný večer, tak ako sa situácia vyvíja? 😉

0 Like
Majkl22
Apprentice
Možnosti
Zatím tak, že se mi tedy všichni dovolají co vím, ale se strašně dlouhou prodlevou než jim to začne zvonit.. pokud se mi někdo nedovolal, nevím, nikdo mi to zatím ještě neřekl.. 🤷‍♂️
0 Like
Řešení
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Ďakujeme za spätnú väzbu. V prípade, že budete tieto problémy evidovať aj naďalej a po továrenskom resete, overila by som ešte výmenu SIM kariet priamo u operátora alebo za pokus stojí ešte sledovať činnosť v inom zariadení, prípadný servis telefónu Samsung. Držíme palce 😉

0 Like
Majkl22
Apprentice
Možnosti
Pokud mi někdo řekne že se nedovolal, můžu to ověřit v přítelkyni telefonu, ma stejný, tak uvidíme, zatím budu vyčkávat jestli mi to někdo oznámí.