Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vydrž baterie na jedničku ☺️

(Téma vytvořeno: 20-01-2024 04:29 PM)
367 Zobrazení
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Na to že je telefon rok a něco starý, tak vydrž paráda. V době vydání byla vydrž špatná a to jen kvůli špatně optimalizovanému systému. Během roku 23 byla baterie na android 13 ok (5-5,5h), pak na Android 14 byla baterie lepší (6+ hodin). Ale teď po lednové aktualizaci ta vydrž baterie je naprostá špička (7-8h). 
image

*čas pro zapnutou obrazovku je ve skutečnosti asi o 10-15min delší, protože se to připočitává se zpožděním!

Takže ti co si stěžují na Exynos, tak by si měli uvědomit že drtivou většinu viny nese špatný firmware, nikoliv procesor 😝
0 Like
14 Odpovědi
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Nějak tam tedy super výdrž nevidím - kolem 7,5h SoT v okamžiku, kdy celková doba použití byla cca 12h a předpokládám, že na jednom místě a na wi-fi.

Na stařičkém Flipu3 s tragickou baterií mám teď po 12h používání SoT na hodnotě 4h a zbývá mi 45% baterie. Takže budu mít ve finále během 18h používání cca stejný SoT jako vy? S 3300mAh baterkou (oproti vašim 5000mAh)?

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Jakože se mi ten SoT ze současných 3h 57m se zbývajícími 45% ještě sníží?

Baterie je v S22U trošku lepší, než při uvedení, ale stále je to na 5000mAh průměr. Kdybyste měl přímé srovnání S22U/S23U, tak byste o "vydrži na jedničku" u S22U nemluvil.

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Jednoduchým přepočtem by mi měl telefon vydržet cca 4,5h SoT. Což dá s klidem - a není to dobrá výdrž...

0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Mrknul jsem se - S23U sundaná z nabíječky před 10h = SoT 3,5h, zbývající baterie 76%. Sorry...

0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
To bych strašně rád, ale raději budu trávit den s rodinou, než brouzdáním po internetu a dokazováním si, kdo má většího pindíka...

0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Kolego, opět nevidím vaše komentáře - spam, nebo ješitnost?

0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Ani jedno, jen s vámi nebudu ztrácet čas, natož slovo. Jděte se raději věnovat rodině a nehrejte si pořád s tím mobilem.1705764525146.gif
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Oukej. Ale jak s tím souvisí mazání komentářů?

0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Takže se pro ostatní chcete tvářit, že neproběhla žádná polemika na dané téma? To je velmi pubescentní přístup...

0 Like