Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunkční zvuk google Chrome

(Téma vytvořeno: 21-01-2024 11:23 AM)
6192 Zobrazení
Max_cz
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, nenapadá někoho čím by mohlo být, že mi nejde v Google Chrome zvuk jen na stream.cz? Všude jinde mi funguje, v jiném prohlížeči taky. Ať hledám jakékoliv nastavení, nemohu nikde najít, že by měl být tento web někde blokován. 

Díky za pomoc
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
OZECZ
Pathfinder
Možnosti
Aha. A vymazat cookies této stránky jsi zkoušel? Případně mezipaměť celého prohlížeče?

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
OZECZ
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, jedna věc mě napadá: otevři Stream a spusť libovolné video, poté v levém horním rohu klikni na ikonku "přepínačů" a poté na "oprávnění", nyní by měl být u polžky zvuk přepnutý přepínač, do polohy zapnuto. Pokud není, zde bude problém. 😁 Je důležité, mít při této operaci spuštěné video, nebo reklamu, jinak se položka s oprávněními nezobrazí.1705834477259.jpg1705834477284.jpg1705834477308.jpg
Max_cz
Pathfinder
Možnosti
Vidím tam jen tohle, bez nejakeho nastavení, video je puštěné... Na jiných webech toto nastavení zvuku co jsi poslal tak mám 1705834968785.jpg
0 Like
Řešení
OZECZ
Pathfinder
Možnosti
Aha. A vymazat cookies této stránky jsi zkoušel? Případně mezipaměť celého prohlížeče?
Max_cz
Pathfinder
Možnosti
Zkusím, to jsem si říkal, že by na to nemělo mít vliv jdu zkusit

PS tak stačilo smazat cookies a zvuk jde a je tam i nastavení, tak to by mě nenapadlo, díky moc 👍
OZECZ
Pathfinder
Možnosti
Tak super! 👍 Rád jsem pomohl. 😉