Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vydrž baterie na jedničku ☺️

(Téma vytvořeno: 20-01-2024 03:17 PM)
674 Zobrazení
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Na to že je telefon rok a něco starý, tak vydrž paráda. V době vydání byla vydrž špatná a to jen kvůli špatně optimalizovanému systému. Během roku 23 byla baterie na android 13 ok (5-5,5h), pak na Android 14 byla baterie lepší (6+ hodin). Ale teď po lednové aktualizaci ta vydrž baterie je naprostá špička (7-8h). 
image

*čas pro zapnutou obrazovku je ve skutečnosti asi o 10-15min delší, protože se to připočitává se zpožděním!

Takže ti co si stěžují na Exynos, tak by si měli uvědomit že drtivou většinu viny nese špatný firmware, nikoliv procesor 😝
0 Like
14 Odpovědi
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Vlastně ano, řekli jsme si svoje, a já usuzuji že diskuze byla zbytečná, tak jsem udělal krok zpět. Jsem darebák já vím ☺️
0 Like
Pavel19
Voyager
Možnosti
Tak na takovou hodnotu jsem se nedostal ani s S23. 😄 ale telefon mi pohodlně celý den vydrží. Nevím, co dělám jinak. Přitom nepoužívám sociální sítě. Nejvíce Messenger a stream ze Spotify.
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Mám drtivou většinu aplikaci v hlubokém spánku, a používám je jen když jsou otevřené, a sociální sítě používám v prohlížeči + vybrané aplikace běží díky Bixby rutiny na 60hz a hlavní tapetu + pozadí v menu aplikaci mám tmavou aby ten telefon nebyl rozežraný ☺️
0 Like
Pavel19
Voyager
Možnosti
Aha, tak to potom asi chápu.
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Naučil jsem se dobře nastavit telefon z S21 FE