Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Sekani s22

(Téma vytvořeno: 03-09-2024 05:46 PM)
340 Zobrazení
davixos
Pioneer
Možnosti
Cau lidi, potykam se s problem, ze kdyz otevru vic aplikaci zasebou tak se mi moje s22 8gb ram seka, a nema ns to vliv kolik je otevrenych aplikaci nebo zadna. Nevite proc se tomu tak deje? Prikladam zde video. Prijde mi to divny, ze kdyz nekdo ma iphone tak se to neseka a nebo jinym lidem se stejnym telefonem. Zkusil jsem vypnout RAM Plus a zatim jsem nepoznal rozdil. (Kvalita videa je z duvodu, ze jsem musel komprimovat video na mensi kvalitu, ale rychlost videa se nijak nezmenila, ty animace a ty zaseky na veideu jsou stejne)

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @davixos
video nevidím, ale je možné, že je telefon po delší době používání opravdu "zahlcen". Zkusil bych vymazat cache paměť telefonu a nejlepším, ale zároveň trochu nepříjemné řešení je tovární reset. Ten ve většině případů pomůže. Případně zkusit bezpečný režim, ale nejlepším řešením je opravdu tovární reset (nezapomenout na zálohu). A v neposlední řadě je řešení servisem, viz odkaz.

https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @davixos
video nevidím, ale je možné, že je telefon po delší době používání opravdu "zahlcen". Zkusil bych vymazat cache paměť telefonu a nejlepším, ale zároveň trochu nepříjemné řešení je tovární reset. Ten ve většině případů pomůže. Případně zkusit bezpečný režim, ale nejlepším řešením je opravdu tovární reset (nezapomenout na zálohu). A v neposlední řadě je řešení servisem, viz odkaz.

https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/

davixos
Pioneer
Možnosti
No mam ho 8 mesicu a mam i optimalizace automaticke zaple a i automaticke restartovani. A pravidlne jdu do pece o zarizeni a cistim ho, zadny virus tam nemam. A defacto krom messenger mi nebezi na pozadi .
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Neproběhla např. nějaká aktualizace?

0 Like
davixos
Pioneer
Možnosti
Po vsechn aktualizacich to je stejne, pokavad mi date chvili, tak dodam video, jsem si nevsiml vyskakovaci hlasky, ze video vic jak 100mb nelze poslat
0 Like
davixos
Pioneer
Možnosti
Video jsem komprimoval na mensi kvalitu, zachvili by se tam melo objevit.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Osobne som na videu nepostrehol v čom by mal byť problém, ale týmto "záťažovým" testom očividne smerujete na animácie OneUI.

V prípade, že sa Vám animácie zdajú "pomalé", môžte si ich nastaviť vo vývojarských možnostiach nastavenia telefónu.

Porovnávať s presnidávkovou konkurenciou nemá zmysel...

0 Like
davixos
Pioneer
Možnosti
Jakoze telefon se nekdy hrozne seka. Kupoval jsem ho 8 mesicu zpet za 16000kc a na telefon v tyto cene jsem zklamanej, vykon je hrozny
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Dosť ťažko sa to takto na diaľku posudzuje, pretože XY užívateľov = XY spôsobov používania a XY^2 aplikácií, ktoré môžu spôsobovať problém.

Nemáte pocit, že niečo vyťažuje procesor -> nějaký malware?

Prípadne skúste Wipe Cache, môže byť niečo zacyklene 🤔