Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

HDR10+

(Téma vytvořeno: 07-09-2024 07:19 AM)
264 Zobrazení
ParkerPM
Voyager
Možnosti
Zdravím. Pozeral som nastaveniach videii a je tam taká možnosť zapnúť nahrávanie Hdr10. Je to potom kvalitnejšie? Ci co to vlaste znamena? Nahravam videa mojej malej dcérky na pamiatku. Chcem aby boli co najkrajsie ale zároveň aj reálne.. nahravam uhd30. Mam to.dobre nastavene?

image

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Zdravim,mate to tam aj napisane,video bude farebnejsie a jasnejsie s lepsim/vyssim kontrastom.Treba vyskusat nahrat rovnaku scenu najpr bez hdr10 a potom s zapnutym hdr10 a videa si porovnat,ktore sa paci vam viac...Ja 95% videi nahravam bez hdr a na uhd60fps,video ja plinulejsie na 60fps ale bez moznosti prepinania objektivov...

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
je to ako píše Lendo66 video je farebnejšie a s vyšším kontrastom. Najlepšie je preto nahrať si rovnaké videá s a bez HDR10+ a porovnať, ktoré Vám vyhovuje viac.
Osobne mám tiež HDR10+ vypnuté a nahrávam v UHD a 60fps kedže na S24U už je možné aj prepínanie objektívov. Na S22U som tiež nahrával v UHD30.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
2 Odpovědi
Řešení
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Zdravim,mate to tam aj napisane,video bude farebnejsie a jasnejsie s lepsim/vyssim kontrastom.Treba vyskusat nahrat rovnaku scenu najpr bez hdr10 a potom s zapnutym hdr10 a videa si porovnat,ktore sa paci vam viac...Ja 95% videi nahravam bez hdr a na uhd60fps,video ja plinulejsie na 60fps ale bez moznosti prepinania objektivov...
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
je to ako píše Lendo66 video je farebnejšie a s vyšším kontrastom. Najlepšie je preto nahrať si rovnaké videá s a bez HDR10+ a porovnať, ktoré Vám vyhovuje viac.
Osobne mám tiež HDR10+ vypnuté a nahrávam v UHD a 60fps kedže na S24U už je možné aj prepínanie objektívov. Na S22U som tiež nahrával v UHD30.
0 Like