Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Note 10+ - problém s voláním přes wifi

(Téma vytvořeno: 27-08-2021 05:53 PM)
243 Zobrazení
khruby
First Poster
Možnosti

Zdravím, řeším zajímavý problém. Mám operátora O2 a na chalupě kvůli hodně špatnému signálu používám volání přes wifi. Pokud někdo zavolá mně, funguje všechno bez problémů, ale pokud volám já někomu, hovor se pokaždé max. po 1 minutě sám ukončí, jako kdybych zavěsil (včetně zvuku ukončeného hovoru ve sluchátku). Nemáte s tím někdo zkušenost nebo neznáte řešení takové situace? Díky.

0 Like
3 Odpovědi
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím @khruby, mám podobnou zkušenost s O2 VoWiFi. Občas se to stane i obráceně. Mám Galaxy A40. Máte telefon koupený v O2 ?
0 Like
sedvo
Navigator
Možnosti
Jaký router používáte na chalupě? Např. O2 Smart box a jeho inteligentní wifi mi dělala problémy, tak jsem vypnul tuto inteligentní funkci a vše funguje.
0 Like
Members_nMPOQpT
First Poster
Možnosti

já mám naprosto stejný problém. A dle mého soudu je to obecný problém SW Samsungu, který je ale tak zanedbatelný z jejich pohledu, že to nikdo neřeší. Mám doma tragický signál (všichni operátoři, mám SIM od Vodafone), proto jsem šel do tel. s wi-fi voláním. Měl jsem Nokii 7.2, která fungovala bez problémů. Máme doma i nějaky Huawei, kde wi-fi volání funguje taky bez problémů. Ale na Samsungu Galaxy SE 20 FE 5G (zakoupený ve Vodafone) a na Samsung Z Flip 3 (zakoupený přímo od českého Samsungu) naprosto stejný problém jako popsán výše. Volám někomu, neozve se žádný tón a pokus o hovor se po nějaké době ukončí. Zajímavé je, že to nakonec na tu volanou stranu dorazí, protože se mi pak pokoušejí dovolat zpět, že jsem jim volal. Jednou to prostě funguje, podruhé ne. K vzteku je skutečnost, že člověk netuší, zda je na přijmu nebo nikoliv. Řešeno i s podporou Samsungu, ale neúspěšně. Testoval jsem i starší Iphone a wifi volání na stejné sim-kartě jede taky bez problémů (ale Iphone nechci). Takže z mého pohledu je problém na straně Samsungu.

0 Like