Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Načtení fotografií z Google Fotky zpět do Galerie

(Téma vytvořeno: 27-07-2022 04:27 PM)
2886 Zobrazení
Miguel323
Pioneer
Možnosti
Dobrý den všem...
Potřebuji,aby se mi fotky z účtu Google Fotky/Ne onedrive/ nakopírovaly po factory resetu zpět do telefonu...
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Miguel323
nevím o tom, že by šly hromadně stáhnout fotky z Google fotek zpět do zařízení. Jediný způsob, jak dostat fotky do telefonu je ručně je postahovat. Před několika lety jsem to vyřešil přes PC, kde mi to šlo stahovat přece jenom rychleji a poté zpět do telefonu. Je pravda, že u mě se jednalo jen o nějakých 300 fotek.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Zdravím, tak na odpověď někoho fundovaného jsem celkem zvědavý, Za mě to jen tak lehce nepůjde, synchronizace je jednosměrná vyjma mazání, které ale musíte potvrdit. Takže to vidím na ručně označit a stáhnout do zařízení, ale možná se pletu. Spíš bych to viděl na obnovu ze zálohy tfnu kterou si dělám před factory resetem včetně galerií.
IT technik
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Miguel323
nevím o tom, že by šly hromadně stáhnout fotky z Google fotek zpět do zařízení. Jediný způsob, jak dostat fotky do telefonu je ručně je postahovat. Před několika lety jsem to vyřešil přes PC, kde mi to šlo stahovat přece jenom rychleji a poté zpět do telefonu. Je pravda, že u mě se jednalo jen o nějakých 300 fotek.

0 Like
Miguel323
Pioneer
Možnosti
Tak to vypada,že se této alternative nevyhnu...Tam je jen jeden problem a to ten,že fotky jsou přeházené...Kdysi jsem tohle řešil známému na Iphonu a tam jsem je nazálohoval na Apple uloziste a pak znova stahnul do Iphonu a seradily se spravne....Tak ja si jdu teda hrát...
0 Like
tgriger
Pioneer
Možnosti
Ja som si preniesol cca. 120GB fotiek a videí cez MultCloud s Google Fotky na OneDrive. Je to platená služba, ale používa sa jednoducho a funguje.
0 Like
Miguel323
Pioneer
Možnosti
Google ma taky placenej cloud,ale je dost stupidni,ze s Android telefonem funguje jednosmerne....
0 Like
tgriger
Pioneer
Možnosti
MulCloud fyzicky dáta neuchovava, len presúva s jedného cloudu do druhého. Reagoval som nato kopírovanie fotiek s Google fotiek, dajú sa vyexportovat ale to je celkom nepoužiteľné čo s toho vypadne.
0 Like