Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Note10 | Note10+ (všeobecná diskuze)

(Téma vytvořeno: 23-08-2019 10:53 AM)
14934 Zobrazení
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Nová hvězda mobilního zařízení Galaxy Note10 a Note10+, ve kterém najdete počítač, herní konzoli, filmové studio a inteligentní pero.

Já i @pRo_lama již máme tento úžasný telefon objednaný, tak pokud Vás cokoliv zajímá, napište nám do komentářů :winking-face:

1.JPG2.JPG3.JPG4a.JPG4b.JPG4c.JPG5.JPG6.JPG7.JPG8.JPG9.JPG10.JPG11.JPG

Více informací a případná objednávka je možná přímo na stránkách Samsungu.

285 Odpovědi
PetrV
Troubleshooter
Možnosti
V pořádku ,jen jsem dal info že už dorazila
S25 ultra 512GB
Judes1
Pathfinder
Možnosti

Ku mne dorazila už pred štvormi dňami, dával som to aj do jedného vlákna tu na fóre.

-----------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy Note 10 Plus
Galaxy Buds +
0 Like
Judes1
Pathfinder
Možnosti

Práve stiahnutá a nainštalovaná ďalšia aktualizácia zo zabezpečením od 1. Marca.

Screenshot_20200304-210419_Software update.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------
Galaxy Buds +
PetrV
Troubleshooter
Možnosti

Potvrzují i u mě volný trh note 10+ 512gbScreenshot_20200304-212256_Software update.jpg

S25 ultra 512GB
Reliks
Voyager
Možnosti

Screenshot_20200325-082048_Settings.jpg

Aktualizace N975FXXU3CTC9 přináší funkce, jako je Single Take, vylepšený noční režim, noční Hyperlapse, režim Pro Video, Quick Share a Easy Share. Mezi další nové funkce patří nahrávání videa 4K 60 snímků za sekundu pomocí selfie kamery a vlastní filtry v aplikaci fotoaparátu. Do aplikace Galerie byly přidány funkce Clean View a Quick Crop. Nová aktualizace také přináší dubnovou bezpečnostní aktualizaci systému.

https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-s10-note-10-one-ui-2-1-update-rolling-out-now/

PetrV
Troubleshooter
Možnosti

Tak už stahují aktualizaci Screenshot_20200406-090122_Software update.jpg

S25 ultra 512GB
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Ano, jedná se update na One UI na verzi 2.1. Přehled novinek naleznete v tomto ČLÁNKU

fajnsnek2
Judes1
Pathfinder
Možnosti
Môžem potvrdiť, tak isto práve sťahujem.
Galaxy Buds +
0 Like
90Adam
Navigator
Možnosti

Nemáte někdo zkušenost s instalací nebrandovaného FW na brandovaný? 

Kdysi (NOTE 4)  jsem nainstaloval staženou aktualizaci nebrandovaného na brandovaný přes Odin, vše prošlo, nic se nesmazalo, fungovalo a stahovalo to nebrandované aktualizace, nějaký ten "záruční" zámek nebo co to bylo taky zůstal v pořádku.

Nedělal jste někdo v poslední době? Smaže se telefon? Bude se tvářit jako že má custom firmware? 

Díky za zkušenosti a názory ...:) Adam

0 Like
peter-34
Explorer
Možnosti

Robil som to asi pred tromi mesiacmi. Telefón bol z Telecomu, dal som tam cez Odin AUT firmware, telefón sa samozrejme zmaže, musí sa použiť súbor CSC a nie HOME CSC. Teraz mám v infe o telefóne ORX/ORX/AUT/TMS, aktualizácie normálne chodia.

Samsung Galaxy S24 Ultra
0 Like