Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Samsung galaxy a12 λύση προβλήματος

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 15-09-2021 08:04 PM)
378 Προβολές σελίδας
a12nikm
Explorer
Επιλογές
Εάν υπάρχει κάποιος με Samsung galaxy a 12 έχω μια ερώτηση σχετικά με την λειτουργία της συσκευής 
10 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα. Πες μας την ερώτηση γιατί μπορεί κάποιος από την κοινότητα να γνωρίζει ανεξάρτητα αν είναι κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
a12nikm
Explorer
Επιλογές
Τρώει η συσκευή μου κάποιο κόλλημα την ώρα της κλήσης όταν απομακρύνω την οθόνη της συσκευής από το αυτί δεν έχει άμεση ανταπόκριση κάποιες φορές και δεν ανάβει έγκαιρα η οθόνη. Θέλω να μάθω αν είναι έτσι η λειτουργία της συσκευής
Devnol
Explorer
Επιλογές
Η συσκευή ναι, απενεργοποιεί την οθόνη όταν πλησιάζεις το ακουστικό στο αυτί και το να κάνει μερικά δευτερόλεπτα να ξανανοίξει είναι φυσιολογικό. Αν πιστεύεις πως αργεί εξαιρετικά πολύ ίσως υπάρχει ρύθμιση που να το απενεργοποιεί αυτό. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις την εφαρμογή για κλήσεις τις google που προσωπικά προτιμώ. Πες μας αν βρεις κάποια λύση.
a12nikm
Explorer
Επιλογές
Κολλάει στην απομάκρυνση από το αυτί η οθόνη δηλαδή όταν τελειώνει η κλήση,κάποιες φορές δεν ανάβει κιόλας και έχει γυρίσει και από service η συσκευή και δεν βλέπω κάποια αλλαγή. Πως ονομάζεται η εφαρμογή της Google?
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Εγώ έχω Α50. Θα σου απαντήσω με βάση τη δικιά μου εμπειρία και φυσικά θα περιμένεις αν κάποιος έχει Α12 θα σου πει και αυτός τη δική του άποψη. Λοιπόν ναι μου το κάνει κι εμένα. Δεν είναι άμεση η ανταπόκριση στην απομάκρυνση από το αυτί. Κάποιες φορές αργεί 1-2 δεύτερα. Πιθανολογώ πως έχει να κάνει με τον επεξεργαστή της συσκευής ίσως και με τη φορτωμένη ram. Ίσως σε ακριβότερες συσκευές να είναι πιο άμεση ανταπόκριση. Μπορεί όμως, όσο καλή και να είναι η συσκευή, αν εκείνη την ώρα τρέχουν διάφορα στο παρασκήνιο σε συνδυασμό και με την ίδια την εφαρμογή τηλέφωνο που διενεργεί την κλήση και απασχολεί και τρώει πόρους, να παρατηρηθεί καθυστέρηση απόκρισης. Κάνε κι ένα διαδραστικό έλεγχο από το samsung members > λήψη βοήθειας > διαγνωστικά > αναγνώριση εγγύτητας να σιγουρέψεις τη σωστή λειτουργία του πάραυτα.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
a12nikm
Explorer
Επιλογές
Στην παλαιότερη συσκευή που είχα το α 30s είναι σίγουρα είναι πιο άμεση η ανταπόκριση της συσκευής δηλαδή τα συγκρίνω για αυτό μου έκανε εντύπωση και το ψάχνω. Όπως και να έχει ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες
vasiak
Hotshot
Επιλογές
Καλημέρα, έχω το galaxy j3 2017 ,το ίδιο κάνει και σε μένα. Αλλά πάτα το σαν λύση για να το δουν και άλλοι.
Devnol
Explorer
Επιλογές
Η εφαρμογή της google απλώς ονομάζεται Phone και έχει το αναγνωριστικό com.google.android.dialer Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.dialer
KoMavr
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα εγώ έχω θέμα με την ευαίσθητης στο a12 όταν είναι σε επιφανεια6δεν ανταποκριοπως όταν το κρατάω στο χέρι...υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό?