Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Θαυμα!!

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 15-09-2021 12:11 AM)
238 Προβολές σελίδας
Ermis06
Helping Hand
Επιλογές
Την ωρα που το A72 μου, εχει ενημέρωση Αυγούστου, το Α40 μου έβγαλε ενημέρωση Σεπτεμβρίου. Χαίρομαι που δν εχουν εγκαταλείψει την Α σειρά του 2019.

image

5 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Καλημέρα, είδες γίνονται και θαύματα!!! 🤣🤣🤣 Για να δούμε μπας και πάρει σειρά το 50 🤔🙄

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
pantel1s
Voyager
Επιλογές
Το ερώτημα μου είναι 1
Γιατί δε τα δίνει σε κατόχους που πήραν τώρα κινητά πχ Α72 η Α52s και τα δίνει σε παλιά πρώτα και όχι το αντιθετο?
Ο άλλος ξενερώνει έστω και με αυτές τις μικρες λεπτομέρειες!!
Φιλικά 🙂
Υ.Γ: Δεν έχω τρέλα με τις αναβαθμίσεις η με τα security patch απλά το αναφέρω
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Κάθε φορά η σειρά αλλάζει. Άλλες φορές παίρνουν πρώτα τα S, άλλες τα Α. Κάποιες φορές ξεκινάει από νεότερα μοντέλα, άλλες από παλιότερα. Δε νομίζω υπάρχει ένα πρωτόκολλο σειράς διανομής που ακολουθείται αυστηρά κάθε φορά. Πραγματικά δεν ξέρω ποιο είναι το σκεπτικό με το οποίο καθορίζεται κάθε φορά η σειρά, αλλά το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχει να κάνει με την ευκολία του κώδικα. Όποιο μοντέλο θέλει λιγότερη δουλειά να βγει η ενημέρωση, τελειώνει και διανέμεται γρηγορότερα. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ, μπορεί να κάνω και λάθος.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
pantel1s
Voyager
Επιλογές
Κάτι άκυρο τελείως τώρα,το one u,I 3.1.1 σε σειρά Α ποτέ ξεκινάει?
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Για όλη τη σειρά δεν ξέρω, πάντως για το δικό μου Α50 που διάβασα, τελικά θα το πάρει και μάλλον θα ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα από Αμερική η διανομή. Φήμες όμως είναι όλα αυτά, τίποτα επιβεβαιωμένο επίσημα.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s