Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Κατά την ανοιχτή ακρόαση μέσω οποιοσδήποτε εφαρμογής η μεταφορά της μουσικής ( μάθημα πιάνου απομακρυσμενα) γίνεται με διακοπές, κενά... Προβολή δημοσίευσης
Έιχω παρατηρήσει πως από τότε που ενημερώθηκε το κινητό μου α72 με το android 12 κολλουσε ελάχιστα σε κάποια σρολαρισματα του πίνακα. Μου... Προβολή δημοσίευσης
Έχω το Α52 και μετά την ενημέρωση όταν το κινητό είναι κλειδωμένο και ακουμπάω το δάχτυλο στην οθόνη για να το ξεκλειδώσω κάνει κάτι περίεργο η... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα. Με την αναβάθμιση σε one ui 4.0 παρατήρησα ότι έχει πέσει η απόδοση της μπαταρίας δηλαδή στην φροντίδα συσκευής πριν την ενημέρωση ελεγε... Προβολή δημοσίευσης
Παιδιά έκανα την αναβάθμιση σε Andr 12 στο A52 5G αλλά έχω παρατηρήσει ένα bug.
Το κινητό κάνει επανεκκίνηση από μόνο του . και αυτό... Προβολή δημοσίευσης
Πειρα την αναβαθμηση λειτουργικου ,αλλα το τρεμοπεγμα της οθονης οταν σου κανουν η κανεις κληση παραμενη ,σε ενα τηλεφωνο που δεν το κες φτηνο... Προβολή δημοσίευσης
Αγόρασα ακουστικά type c Samsung πριν λίγες ημέρες .
Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μπορώ να μιλήσω με αυτά .
Δεν έρχεται ήχος από την ομιλία... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα έχω το κινητό ένα μήνα και έχω ένα πρόβλημα στην οθόνη όταν κάνω και δέχομαι κλείσεις ασπρίζει και τρεμοπαίζη ορισμένες φορές θα ήθελα να... Προβολή δημοσίευσης
Μόλις 2 μέρες μετά την εκκίνηση διανομής της από τη Βραζιλία, έφτασε η ενημέρωση ασφαλείας Ιανουαρίου 2022. Πολύ γρήγορη η Samsung!!!
... Προβολή δημοσίευσης
Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι ρύθμιση κάνω όταν λαμβάνω μνμ κ δεν ακούγεται ο ήχος όπως κ δε φαίνεται κ ο αριθμός των μηνυμάτων πάνω στην... Προβολή δημοσίευσης
Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι ρύθμιση κάνω όταν λαμβάνω μνμ κ δεν ακούγεται ο ήχος όπως κ δε φαίνεται κ ο αριθμός των μηνυμάτων πάνω στην... Προβολή δημοσίευσης
The last two weeks i changed my phone from poco f1 to Samsung A52s.
with poco i never had any problem with audio over AAwireless and... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα, έχω ένα A52 s κ όταν πάω στα Benefits δεν μου εμφανίζει απολύτως τίποτα. Το έχετε δει κ σε άλλα κινητά, τι πρέπει να κάνουμε??
... Προβολή δημοσίευσης
ΟΘΟΝΗ Α52s 5g...ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ...ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΙΟΝΑΚΙΑ....ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ UPDATE ΚΑΙ ΤΗΝ... Προβολή δημοσίευσης