Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Android 12 A52s

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 29-01-2022 01:42 AM)
236 Προβολές σελίδας
Τsoup2024
Pathfinder
Επιλογές
Ωραίο το one ui 4.0...κάποια μικροbugs είναι αισθητά αλλά όχι τόσο ενολχητικά λογικά θα φτιάξουν με update...
Θα γίνει πολύ πιο παραμετροποιήσημο κατά την γνώμη μου εάν
-Στην παλέτα χρωμάτων δεν επιλέγονται οι αππχρώσεις βάσει του φόντου αλλά βάσει προτιμήσεων του χρήστη...
-Προστεθούν και τα υπόλοιπα edge lightning effects όπως είχε το a51...
-Στον πίνακα διάταξης γρήγορων λειτουργειών πλέον αν φαίνονται οι πληροφορίες καρτών σιμ οι συντομεύσεις διατάσσονται σε 2 γραμμές 4 στήλες και δεν δείχνει βολικό...
-Στο hotspot tethering δεν υπάρχει πια επιλογή για μπλοκάρισμα χρηστών ούτε στο android 11 υπήρχε
-Δεν υπάρχει κουμπί wps στο μενού του wifi
-Θα ταν χρήσιμο να δούμε κάτι νεότερο στη κάμερα όπως την χρήση όλων των φακών στη επαγγελματική λειτουργία..
Αυτά τα βασικότερα...Η εμβέλεια του wifi βελτιώθηκε αισθητά όπως και η μπαταρία και η κάμερες
Ελπίζω να βοηθήσουν οι προτάσεις μου!

Και άλλα 3 που μου ξέφυγαν
-Θα μπορούσε να υπάρχει φλας όταν βιντεοσκοπείς με τη σελφι κάμερα όπως υπάρχει ήδη όταν φωτογραφίζεις
-Και αυτό που λείπει από το android 9 pie είναι ο καθαρισμός μνήμης στο device care...
-Και το αιώνιο λάθος για μένα..από το android 5...δεν σε αφήνει να δουλέψεις φλας με κάτω από 15% μπαταρία αλλά παράλληλα σε αφήνει φλας...και κάτω από 6% δεν μπορείς τίποτα...ακόμα δηλαδή και σε ώρα ανάγκης να το θελεις ή να θες να βγάλεις κάποια φώτο είναι σπαστικό...Αυτάα...Βγάλε μας ασπροπρόσωπους sammy!
1 Απάντηση
petrosn
Pioneer
Επιλογές
Μόλις την ελαβα και εγώ την αναβάθμηση ,ωρα να τηνδω πως δουλευη ,αυτο που παρατηρησαστη κληση τηλεφωνου δεν προσεξα το τρεμοπεγμα της οθόνης που πριν υηρχε ,ιδεα μου; να λυθηκε το πρόβλημα ; θα δουμε στο άμεσον μελο