Πριν μερικά χρόνια συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2022 αγόρασα καινούργιο το samsung galaxy A53 5G 8gb/256gb (θυμηθείτε τη ram θα μου χρειαστεί παρακάτω). Ύστερα από πολύ μικρό χρονικό διάστημα, παρόλο που το κινητό δεν είχε κλείσει ούτε έτος από την κυκλοφορία του, η συσκευή άρχισε να κολλάει σε σημείο που δεν αντέχα να τη χρησιμοποιώ. Ως χρήστης iphone πολλών ετών αποφάσισα να μην ασχοληθώ περαιτέρω και να ξανά αγοράσω ένα iphone της τότε σειράς, ενώ παράλληλα να χρησιμοποιώ το samsung κινητό για να δέχομαι εταιρικές κλήσεις και να απαντάω σε email όσο βρίσκομαι εκτός γραφείου. Σε αυτά δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα. Μετά από καιρό κυκλοφόρησε η πρώτη αναβάθμιση λογισμικού στην επόμενη έκδοση android και παρατήρησα πως η συσκευή είχε σταθεροποιηθει πολύ σε σχέση με την προηγούμενη της κατάσταση. Βεβαίως όχι όσο γρήγορο όσο το iphone που είχα τότε (12 pro) αλλά υπέθεσα πως ευθύνεται το γεγονός ότι είναι budget series. Ένας φίλος μ π είχε τότε το galaxy s22 ultra με ενημερωσε πως εκείνου η συσκευή ήταν σε άθλια κατάσταση με τις ταχύτητες και ανταλλάξαμε για κάποιο χρονικό διάστημα συσκευές να καταλάβω τι εννοούσε. Θέλω να σας πω πως η συσκευή ήταν ανυποφορα αργή και κανένας τεχνικός δεν μπορούσε να εντοπίσει τι συνέβαινε (υπερθερμενοταν με τις πιο απλές εφαρμογές αλλά όσο βρισκόταν σε κανονική θερμοκρασία δεν αντιμετωπιζε κάποιο πρόβλημα.). Αναφερθήκαμε και στην αντιπροσωπεία της εταιρίας και ούτε αυτοί δεν βρίσκανε το λάθος. Τώρα πρόσφατα σκέφτομαι να δώσω ξανά ευκαιρία στη samsung διότι έχω δει ποικίλες βελτιώσεις στην απόδοση και την ποιότητα αν και η μπαταρία είναι απελπιστική σε όποιο άτομο με s series έχω γνωρίσει. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το iphone 16 pro. Εσείς τι μου προτείνετε να επιχειρήσω να αλλάξω σε galaxy s25 ultra ?