Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Καλημέρα, έχω εδώ και ενάμιση χρόνο το Α51 και ξαφνικά χθες χωρίς να μου πέσει η να ταρακουνηθει, μου εμφανίζει όταν έχω χαμηλή φωτεινότητα μωβ... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα παιδιά συγνώμη για το ακύρo ποστ απλά θέλω μερικές γνώμες πριν κάνω το οτιδήποτε!!
, έβαλα για πώληση το Α51 και αύριο το δίνω στα... Προβολή δημοσίευσης
Ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα από Παναμά και σήμερα έφτασε και στη δική μου συσκευή (Ιταλίας). Μόλις 148,5 Mb, άρα μόνο επιδιορθώσεις ευάλωτων... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα. Γνωρίζουμε αν το Samsung galaxy A70 πέρα από τις ενημερώσεις λογισμικού ασφάλειας, θα πάρει τίποτα επιπλέον, πχ one ui 3.1.1 και one ui... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα, σκέφτομαι, έπειτα απο 1 χρόνο με galaxy a30s, να αλλάξω συσκευή, αλλά να παραμείνω στην σειρά Α γιατί έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.... Προβολή δημοσίευσης
Καλημέρα στην παρέα! Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το έχω απορία εδώ και καιρό γιατί το galaxy a70 το παράτησαν με τις αναβαθμίσεις( 1 η 2 το... Προβολή δημοσίευσης
It is with great disappointment that after purchasing my new galaxy a22 4g, I realized that smart view has been discontinued and no alternative has... Προβολή δημοσίευσης