Ηρθε επιτέλους το upgrade σε one ui 4 για το A72!!! Εννοείται καθαρη εγκατάσταση μεσω odin ... Προβολή δημοσίευσης
Custom List Message Item |
---|
Ηρθε επιτέλους το upgrade σε one ui 4 για το A72!!! Εννοείται καθαρη εγκατάσταση μεσω odin ... Προβολή δημοσίευσης |
|
|
Γειά σας, έχω το Samsung a71 και μετά από την τελευταία αναβάθμιση έχει αρχίσει όλο και πιο συχνά κατά την διάρκεια της κλήσης να τερματίζει την... Προβολή δημοσίευσης |
Καλημέρα σας, βλέπω αρκετούς από χθες που ανεβάζουν ότι τους ήρθε το νέο λογισμικό και σε εμένα ακόμα δεν έχει έρθει... Τι γίνεται; 😔 Προβολή δημοσίευσης |
|
Πως μπορείς να βάλεις το Samsung pay στο Α41; Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κάποιος αν και πως μπορώ να περασω ραδιόφωνο στο Α12? #ραδιόφωνο Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σε όλους , μόλις πραγματοποίησα επιτυχώς την πολύ αναμενόμενη ενημέρωση και μπορώ να πω πως βλέπω αισθητές ωραίες αλλαγές!!!Αλλά έχω ενα... Προβολή δημοσίευσης σε ευχαριστω πολυ μου ελυσες το προβλημα με το app αυτο που η ιδια η samsung με απομακρυσμενη τεχνικ... Προβολή δημοσίευσης |
ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ UPDATE ANDROID 12 ΣΕ Α52S 5G ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ... Προβολή δημοσίευσης ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΙΞΕΛΙΑΖΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΚΛΗΣΗ Η ΟΤΑΝ ΜΟΥ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα!! Ξαφνικά, σταμάτησε η συλλογή να παίζει mp4 βίντεο, ενώ έπαιζε κανονικά μέχρι πρόσφατα. Κάποια εξακολουθεί να τα παίζει, αλλά τα... Προβολή δημοσίευσης Καλησπέρα.... Έχω θέμα με κάποια βίντεο... Ενώ ξεκινάνε να παίζουν μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου πε... Προβολή δημοσίευσης |
Ξέρει κανείς πως μπορώ να ενεργοποιήσω την δωρεάν δοκιμή για το YouTube; που είχε σαν προσφορά όταν αγόρασα την συσκευή μ ; να σημειώσω ότι δεν την... Προβολή δημοσίευσης |
Γεια σας. Έχω αγοράσει το Α52s 5g και με λύπη διαπιστώνω ότι δεν έχει ραδιόφωνο. Υπάρχει περίπτωση αυτό να διορθωθεί ? Β Προβολή δημοσίευσης Καλησπέρα και εγώ έχω το ίδιο κινητό δυστυχώς τα μοντέλα αυτά δεν έχουν ραδιόφωνο. Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος για τις υπηρεσίες Google Play για πιο λόγο καταναλώνει τόση μπαταρία στο παρασκήνιο; ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα ειχα κανει μια ανάρτηση αλλα κπ την διεγραψε.... γτ??? Προβολή δημοσίευσης Καλησπέρα, αν παραβαίνει ρου κανονισμούς του community μπορεί να την έσβησαν. Ειδάλλως μήπως ήταν σφ... Προβολή δημοσίευσης |
Πρώτη μέρα με Android 12 στο A52 5G και η εμπειρία απολαυστική. Για να δούμε πως θα τα πάει σε βάθος χρόνου! Προβολή δημοσίευσης |
One UI 4.00 και έχω μεγάλη διαφορά σε εξοικονόμηση μπαταρίας Προβολή δημοσίευσης Γιαυτό πήρες τόσο νωρίς την αναβάθμιση! 😉 😉 Εύχομαι να είναι bug free και να την ευχαριστηθείς. 😉 Προβολή δημοσίευσης |
Γειά σας παιδιά! Έχω εδώ και κάποιους μήνες το a72 είμαι φουλ ικανοποιημενη κανένα παράπονο αλλά μια απορία Πριν από κάποιο καιρό μετά αφότου... Προβολή δημοσίευσης Αλήθεια! Σίγουρα ειναι καλές δεν την υποβαθμίζει καθολου έχει καξ το space zoom κανένα κινητό μέχρι ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σας. προσπαθώ να συνδέσω ααυρματα ακουστικά αλλά βρίσκει μέχρι και τις τηλεοράσεις των γειτόνων αλλά όχι τα ακουστικά . μπορεί να.με... Προβολή δημοσίευσης Αν μετά από 3μιση μέρες συνεχούς φόρτισης δεν έχουν φορτίσει 100% μήπως θα έπρεπε να δοκιμάσεις να τ... Προβολή δημοσίευσης |
ΟΘΟΝΗ A52S 5g Προβολή δημοσίευσης Έπειτα από 2μιση έτη χρήσης και πολύ καλή προστασία,η οθόνη της συγκεκριμένης συσκευής παρουσιάζει p... Προβολή δημοσίευσης |
Χρήστης | Καταμέτρηση |
---|---|
156 | |
144 | |
129 |
Θέμα | Kudos |
---|---|
38 | |
36 | |
35 |