Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Σπασμένη οθόνη

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 25-03-2025 06:21 PM)
151 Προβολές σελίδας
Members_XHZnjqf
Student
Επιλογές

Καλησπέρα. Έχω το Samsung Galaxy A55 και μετά από πτώση η οθόνη είναι μαύρη και δε δείχνει τίποτα. Το κινητό είναι ανοιχτό γιατί βλέπω τη μπαταρία του από το find my device. Δυστυχώς δεν έχω κάνει αντίγραφο ασφαλείας και δεν έχω ενεργοποιήσει το remote control για να κάνω back up μεσω του find my device. Δοκιμασα να συνδέσω hdmi hub με ποντίκι και πληκτρολόγιο για να το ανοίξω και να κάνει mirror την οθόνη στην τηλεόραση αλλά δε λειτουργεί. Μόλις συνδέω το hub δονείται το κινητό αλλά θέλει να ξεκλειδώσω την οθόνη και να το επιβεβαιώσει. Έχει κανένας καμία ιδεα; 

Ευχαριστώ 

4 Απαντήσεις
ConstantineF
Helping Hand
Επιλογές
Δε νομίζω το α55 να έχει video out για οθόνη, μπορεί να κάνω λάθος... μόνο αν είχες βάλει κάποιο remote access θα μπορούσες να έχεις εικόνα & control (vnc server, any desk, κτλ) από pc.
BillyFox
Pioneer
Επιλογές
Στην καλύτερη περίπτωση να σου ξεκουπωσε το βύσμα της οθόνης. Αν έσπασε θα έπρεπε να δείχνει με νερά. Έχει εμφανή σημάδια σπασίματος η οθόνη ;
Members_XHZnjqf
Student
Επιλογές

Όχι δε δείχνει τίποτα, είναι μαύρη τελείως. Δεν έχει σπάσει όλη η οθόνη. Μονο στη μια γωνιά έχει κάνει μια μικρή ρωγμή. Στην αρχη όταν πατουσα το κουμπί για να ανάψει η οθόνη έδειχνε στο κάτω μέρος πράσινες και κόκκινες γραμμές σαν πιξελ. Κ μετά από λίγο σταμάτησε να ανάβει τελείως. Κατα τ αλλα το κινητό είναι άθικτο. Κάνω κανονικά επανεκκίνηση κ δονείται 

BillyFox
Pioneer
Επιλογές
Προσωπικά θα μιλήσω. Όταν η συσκευή έχει εγγύηση για ευνόητους λόγους απευθυνόμαστε στο επίσημο σέρβις και ρωτάμε Γιάννα έχουμε το κόστος στο μυαλό μας. Με βάση αυτό προχωράμε σε επισκευή είτε στο επίσημο είτε σε κάποιον ειδικό.