Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zrzut ekranu

(Temat utworzony: 12-05-2021 05:08 PM)
4467 Wyświetlenia
Kokos2
Explorer
Opcje

Jak zrobic zrzut ekranu?

@Kokos2j innych,

0 Like
Przejdź do rozwiązania
145 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj jeszcze wyczyścić dane aplikacji Przechwytywanie Samsung.

ukash
Pathfinder
Opcje
Spróbuj na około w ten sposób: Aplikacje>Twoje Aplikacje-Filtrowanie i sortowanie>Pokaż systemowe>Ok>Przechwytywanie Samsung>Uprawnienia>Sprawdź czy są przyznane uprawnienia do funkcji że zrzutu i czy nie odmówiono jakiś uprawnień.
Screenshot_20230302_231025_Permission controller.jpg
Winniczek
Voyager
Opcje
Nic nie dało
0 Like
Winniczek
Voyager
Opcje
Mam Aparat, Mikrofon, Powiadomienia, a niżej Nie odmówiono.
0 Like
ukash
Pathfinder
Opcje
Spróbuj zatem może przez Menedżer uprawnień dodać ręcznie zezwolenie dla Muzyka i dźwięk i Zdjęcia i filmy. Menedżer uprawnień>Muzyka i dźwięk>Trzy kropki-Pokaż systemowe>Przechwytywanie Samsung>Zezwól. To samo wykonaj dla Zdjęcia i filmy.
Winniczek
Voyager
Opcje
W Menedżerze Przechwytywanie ma uprawnienia dla Plików, dla Muzyki nie widać jej na liście, ani w tych co mają ani wtych co nie mają.
0 Like
ukash
Pathfinder
Opcje
Sprawdziłbym jeszcze Dostęp specjalny>Dostęp do wszystkich plików>Pokaż systemowe czy Przechwytywanie jest przełączone na pozycję Włacz.
Winniczek
Voyager
Opcje
Ma uprawnienia.
0 Like
ukash
Pathfinder
Opcje
Twoje konto w telefonie to konto osobiste czy służbowe?

Możesz zrobić zdjęcie ekranu z tego momentu?:
"przenosi mnie do informacji o aplikacji, a tam mam tylko wyboru Aparat, Powiadomienia i Mikrofon"

Są jeszcze systemowe aplikacje Kontroler uprawnień i Użycie uprawnienia, może trzeba by było wyczyscić cache, ale nie wiem jaki to będzie miało wpływ czy nie zaszkodzi...Z tym bym się jednak wstrzymał.
Winniczek
Voyager
Opcje
Takie coś wyskakuje i przenosi do Informacji o aplikacji.
W innych aplikacjach po resecie preferencji, tak jak np. teraz w Members jak chciałem wrzucić zdjęcia wyskakuje poprosto okno z prośbą o uprawnienia, klikam zaakceptuj i gotowe. Tylko ze zrzutami mam ten problemIMG-20230303-WA0000_1000003365_1677836208.jpgIMG-20230303-WA0001_1000003366_1677836212.jpg
0 Like