Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie załączają się zdjęcia z galerii

(Temat utworzony: 19-03-2020 09:20 PM)
12935 Wyświetlenia
Lilavi
Pathfinder
Opcje

Witajcie, mam od godziny problem z wysłaniem zdjęcia na Messengerze z poziomu galerii, restartowałam telefon, przeinstalowałam Messengera, przywróciłam ustawienia fabryczne, wszystko na nic. Kiedy wybieram zdjęcie które chcę komuś wysłać i wybieram ikonkę Messengera, włącza się on i normalny widok osób z którymi rozmawiałam, zamiast załączenia zdjęcia. Wiem, że mogę załączyć zdjęcie z poziomu Messengera ale nie o to mi chodzi. Pomocy :smiling-face:

0 Like
70 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lilavi  Witam potwierdzam problem u mnie również występuje. 

Jak tam u Was @mirudo24 , @kamil40013 ?

0 Like
Lilavi
Pathfinder
Opcje

Czyli to ogólny problem. Niepotrzebnie przywracałam ustawienia fabryczne. Straciłam przez to najnowsze smsy, czy da się je odzyskać jakoś?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lilavi@PrzemekM, nie korzystam z aplikacji Messenger więc ciężko mi się odnieść do tego pytania. Problem pojawił się po aktualizacji aplikacji Messenger?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mirudo24  Na to wygląda że po ostatniej aktualizacji. Dawno nie wysyłałem żadnych grafik przez messengera z poziomu galerii ale rzeczywiście jest błąd.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lilavi  Da się odzyskać Sms o ile była robiona kopia zapasowa w Samsung Cloud.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PrzemekM, w takim razie trzeba poczekać na aktualizację aplikacji Messenger, po której wszystko powinno wrócić do normy.

0 Like
Lilavi
Pathfinder
Opcje

Nismo nie zauważyłam czy coś się wtedy aktualizowało. Czy da się przywrócić smsy? Przywróciło mi je tylko do jakiejś daty w marcu, wróciły nawet stare usunięte ale po najnowszych ani śladu... czyli chyba najnowszej kopii zapasowej cloud nie miałam.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lilavi  Wszystko zależy od tego kiedy była zrobiona ostatnia kopia zapasowa.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lilavi  Poczytaj sobie opinie na Google Play po aplikacją messenger, rzeczywiście ludzie potwierdzają ten błąd.

0 Like