Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Historia/Dziennik powiadomień

(Temat utworzony: 29-01-2021 12:33 AM)
22349 Wyświetlenia
Frezik
Explorer
Opcje
Witam. Chciałem zapytać czy istnieje możliwość przeglądnięcia wszystkich powiadomień na telefonie, które się pojawiły z różnych aplikacji? Mam Samsung Galaxy S10 z Android 10 One Ui 2.5. Wydaje mi się, że kiedyś widziałem historie wszystkich powiadomień, ale nie mogę teraz tego namierzyć. Dziękuję z góry za pomoc.
0 Like
21 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Rozumiem, że chcesz zobaczyć ich ilość oraz aplikacje, z których pochodziły ?

Frezik
Explorer
Opcje
Chce zobaczyć wiadomości z Messengera. Nie mogę ich zobaczyć na Messengerze bo zostały usunięte, ale miałem je w powiadomieniach w belce. Więc wpadłem na pomysł, że tak mi się uda je odczytać z tych powiadomień. Niestety już ich nie mam bo wyszczyściłem wszystkie z widoku bieżącego. Ale czy da się wejść jakoś w historie powiadomień i znaleźć te z Messengera?
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Ogólnie poczekaj na odpowiedzi innych użytkowników forum, ale według moich informacji nie można zobaczyć treści powiadomień. Jedynie cyfrowy dobrostan i kontrola rodzicielska, dają Ci możliwość zobaczenia ilości powiadomień z danej aplikacji ( bez treści) .

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Frezik  Witam 

Niestety nie ma takiej możliwości aby odtworzyć historie powiadomień z belki na której wyświetla się ich podgląd. 

Frezik
Explorer
Opcje
Szkoda. Mam nadzieję, że Samsung wprowadzi to do swojego oprogramowania. Widocznie widziałem to u innego producenta smartfonów.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W telefonach z serii S21 z systemem Android 11 i nakładką One UI 3.1 jest możliwość przejrzenia historii powiadomień. Nie korzystam z tej opcji więc nie podam więcej szczegółów. Opcja jest dostępna w: Ustawienia > Powiadomienia > Ustawienia zaawansowane > Historia powiadomień. Sprawdź czy opcja jest dostępna w Twoim telefonie. Możliwe, że pojawi się po aktualizacji systemu do wersji Android 11.

Frezik
Explorer
Opcje
No to muszę poczekać bo podobno S10 ma też dostać One UI 3.1.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Frezik, na pewno otrzyma One UI 3.0 wraz z aktualizacją Android 11. Możliwe, że w późniejszym terminie pojawi się również aktualizacja do wersji One UI 3.1.

patrykus17
Apprentice
Opcje
Narazie ta wersja systemu nie wspiera historii powiadomień, możesz jednak w Sklepie Play pobrać taką aplikację jak Unseen, która pozwoli na przechwytywanie i zapisywanie powiadomień z czatów.
0 Like