Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Historia/Dziennik powiadomień

(Temat utworzony: 29-01-2021 12:33 AM)
22517 Wyświetlenia
Frezik
Explorer
Opcje
Witam. Chciałem zapytać czy istnieje możliwość przeglądnięcia wszystkich powiadomień na telefonie, które się pojawiły z różnych aplikacji? Mam Samsung Galaxy S10 z Android 10 One Ui 2.5. Wydaje mi się, że kiedyś widziałem historie wszystkich powiadomień, ale nie mogę teraz tego namierzyć. Dziękuję z góry za pomoc.
0 Like
Frezik
Explorer
Opcje
O dzięki! Spróbuje. Tylko ciekawe czy działa to wstecz.
0 Like
patrykus17
Apprentice
Opcje
Niestety wstecz nie zadziała
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Frezik, Warto też wypróbować aplikację NotiStar od Samsugna. Zapisuje ona wszystkie otrzymane powiadomienia i bardzo fajnie integruje się z systemem.

Good Lock 2021 - Dostosuj swoje urządzenie - Kompletny przewodnik

Frezik
Explorer
Opcje
Dzięki Kamil, ale nie mogę znaleźć tej aplikacji w sklepie Samsunga. Możesz podesłać mi linka do tej aplikacji NotiStar?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Frezik, Niestety w Polsce nie jest ona oficjalnie dostępna. Musisz ją zainstalować ręcznie z pliku *.apk. W skrócie potrzebujesz NotiStar 3.1.19.1, Good Lock 2.0.00.3 oraz NiceLock lub Fine Lock. Pliki *.apk bez problemu znajdziesz w sieci. Dwie ostatnie aplikacje są normalnie dostępne w Sklepie Play.

Frezik
Explorer
Opcje
Dostałem dzisiaj Androida 11 z One UI 3.0. I historia powiadomień jest dostępna po wejściu w ustawienia zaawansowane. Także super 😁
foxy28
First Poster
Opcje
Hej!
Chciałam dzisiaj zerknąć na pełną historię powiadomień, ale okazało się że wyświetlają się tylko "ostatnio odrzucone". Ta historia o ostatnich 24h jakby znikła i nie wyświetla się. Czym to może być spowodowane?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@foxy28 Tak, zgadza się, historia wyświetla powiadomienia odrzucone w ciągu ostatnich 24h.
Jeśli wyłączyłeś, a potem ponownie włączyłeś historię powiadomień, wtedy historia powiadomień się usuwa. 

kubacka
First Poster
Opcje
Jak włączyć ustawienia historia powiadomień na s9 Samsung
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kubacka, Ta funkcja jest dostępna od Android 11 One UI 3. W Galaxy S9 jej nie znajdziesz, ponieważ posiada on starszą wersję systemu - Android 10 One UI 2.5.