Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wiadomości głosowe messenger

(Temat utworzony: 07-01-2021 12:13 AM)
3985 Wyświetlenia
pawgro
First Poster
Opcje
Mam problem z wysyłaniem wiadomości głosowych na messengerze po aktualizacji do android 11. W aplikacji widać jakby wiadomość się nagrywała ale gdy puszcze palec wiadomość się nie wysyła. Zauważyłem również, że wiadomości głosowe działają normalnie tylko w poziomym ułożeniu telefonu 😅. Miał ktoś może taki problem, albo wie jak to naprawić? Dodam, że już reinstalowałem aplikacje kilkukrotnie i nic to nie dało.
28 Odpowiedzi
Wybitny
Pioneer
Opcje
messenger ma problemy od dwóch miesięcy, różne szopki wychodzą, to nie jest wina samsunga ,ta apka jest zewnętrzna. Jedyne wyjście na ta chwile to uzbroić się w cierpliwość.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Wybitny  Tak, ostatnio sporo problemów porobiło się z messengerem

0 Like
grzybek1970
First Poster
Opcje

Własnie ja mam tak samo jak kolega wyżej jak obruce poziomo to moge wysłac wiadomosc głosową a w pionie nie można po aktualizacji android 11 na samsung s20 fe 5g

0 Like
KunikGMD
Journeyman
Opcje
ten sam problem juz mnie nerwica bierze
0 Like
Mufa
First Poster
Opcje
to samo...
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Mufa @KunikGMD oznacza to, że trzeba pisać do suportu facebooka. Może wydadzą jakąś aktualizację.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
cichymarcin
First Poster
Opcje
zauważyłem że tak się zrobiło po przedostatniej aktualizacji samsunga s2o plus. na innych telefonach ten problem nie występuje. Czyli raczej jest to wina Samsunga
0 Like
Filily
First Poster
Opcje

Mój Samsung Galaxy S20 FE 5G to samo. Żadnej aktualizacji nie miałam, nagle przestał działać internet i możliwości wysyłania wiadomości głosowych przez Messenger. Tel 3 tygodnie używany, od miesiąca w naprawach, pierwsza nic nie dała,po drugiej zaczął działać internet a teraz jest w trzeciej, zobaczymy..

0 Like
Filily
First Poster
Opcje

Myślę, że nie koniecznie wina apki. Mi w tym samym czasie zniknęła możliwość wysyłania wiadomości głosowych i w ogóle przestał działać internet. O dziwo w moim starym tel wszystko śmiga idealnie. 

0 Like