Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dymki czatu są aktywne

(Temat utworzony: 23-11-2024 10:52 PM)
832 Wyświetlenia
BarbaraB_
First Poster
Opcje
Witam. Po odinstalowaniu i zainstalowaniu messenger na telefonie , na Mi band co chwile wyskakuje mi powiadomienie "dymki czatu są aktywne " oprócz wiadomości. Jak blokuje telefon to automatycznie przychodzi powiadomienie ile tych dymków czatów jest aktywnych, oraz za każdym razem jak przychodzi wiadomość, na ekranie Mibanda wyskakuje powiadomienie o wiadomości i automatycznie o dymkach czatu . Ile by wiadomości nie przyszło, tyle razy wyświetla się to powiadomienie . Da się ro jakoś wyłączyć z opaski Miband . Wcześniej nie miałam tego problemu , dopiero po zainstalowaniu msg ponownie . Telefon : samsung s24 ultra 
0 Like
5 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam proszę wejść w Ustawienia --> Powiadomienia --> Ustawienia zaawansowane --> Zarządzaj kategoriami powiadomień dla aplikacji.
Trzeba to włączyć.

Następnie Ustawienia --> Aplikacje --> Messenger --> Powiadomienia --> Kategorie powiadomień --> Dymki czatu są aktywne.
Tą opcje trzeba wyłączyć.
atracja
Apprentice
Opcje
Witam mam ten sam problem i ta druga opcja aplikacje messengera powiadomienia kategoria powiadomien nie mam czegoś takiego i nie mam pojęcia jak wyłączyć to powiadomienie
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@atracja Musisz wcześniej włączyć widoczność kategorii powiadomień:

Ustawienia > Powiadomienia > Ustawienia Zaawansowane > Włacz widoczność kategorii powiadomień (właczyć).

zvzyaa
First Poster
Opcje
Mam podobny problem, tyle że nic praktycznie nie mam w ustawieniach prócz wybrania formy powiadomień na messengerze i włączanie lub wyłączanie tych powiadomienia, wie ktoś jak to zeobic? Żeby się jie wyświetlał komunikat o tych aktywnościach dymkow? (Galaxy A55)
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@zvzyaa Włącz najpierw widoczność kategorii powiadomień:

Ustawienia > Powiadomienia > Ustawienia Zaawansowane > Włacz widoczność kategorii powiadomień (właczyć).

Później będziesz mógł sobie ustawić powiadomienia w sekcji:

Ustawienia > Aplikacje > Messenger > Powiadomienia > Kategorie powiadomień (na samym dole) > Czaty.