Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tło połączenia, widget bateria

(Temat utworzony: 27-03-2023 04:52 PM)
951 Wyświetlenia
QQRYKU
Navigator
Opcje

Hej na jakimś filmiku u jakiegoś hindusa :smiling-face: widziałem takie opcje.

1. wybór tła połączenia przychodzącego po kliknięciu + u mnie jest tylko wybór z galerii a tam było ze sklepu Galaxy fajne motywy. To zależy od regionu na który jest telefon?

2. widget bateria - są tam 4 elementy i jest opcja aby wyłączyć np. słuchawki lub zegarek. Fajnie bo przydałby mi się widget baterii jednak mimo wyłączenia nadal są na nim widoczne szare nieaktywne ikonki, tak ma być bo trochę bez sensu?

13 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Aras1313
Helping Hand
Opcje
Tla musisz sobie pobrać sam mam kilka różnych Screenshot_20230327_175631_Call settings_1000010674_1679932591.jpg
QQRYKU
Navigator
Opcje
Tylko jeszcze powiedz gdzie to się pobiera bo tak jak napisałem nie widzę opcji w sklepie a po kliknięciu plusa można wybrać galerie albo stworzyć własny.
Domin123
Pathfinder
Opcje
Czy jest możliwość aby na telefonie pojawiał się na widgetecie baterii tablet i na odwrót? A jeżeli nie ma czy jest jakaś aplikacja zewnętrzna do tego
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Domin123, W samym systemie nie ma takiej możliwości, ale myślę, że aplikacja PowerToYou - Battery Widget spełni Twoje oczekiwania.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.powertoyou.powertoyou

Domin123
Pathfinder
Opcje
Spróbuję jej
Pretorsky
Apprentice
Opcje
Na moim telefonie (Flip 5) mam widżet smart things gdzie widzę wskaźnik naładowania baterii zegarka (watch 6) i słuchawek gdy są połączone, nie widzę za to wskaźnika naładowania baterii tabletu (s9 FE), z kolei na tablecie w tym samym widżecie nie wyświetlają mi się wskaźniki naładowania żadnych z powyższych urządzeń. Jak dodać urządzenia do smart things żeby to wszystko dobrze działało i na tablecie i na telefonie?
0 Like
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
Na pewno jest to widget smartthigns ? Przeglądam te widgety i nie bardzo jest tam taki. Może masz zwykły widget od baterii I jest to normalne zachowanie tego widgetu. Pokazuje wtedy baterie podłączonych urządzeń, jeśli są one podłączone do telefonu to na tablecie nie pokaże Ci poziomu baterii I odwrotnie
0 Like