Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wiadomości głosowe messenger

(Temat utworzony: 07-01-2021 12:13 AM)
4015 Wyświetlenia
pawgro
First Poster
Opcje
Mam problem z wysyłaniem wiadomości głosowych na messengerze po aktualizacji do android 11. W aplikacji widać jakby wiadomość się nagrywała ale gdy puszcze palec wiadomość się nie wysyła. Zauważyłem również, że wiadomości głosowe działają normalnie tylko w poziomym ułożeniu telefonu 😅. Miał ktoś może taki problem, albo wie jak to naprawić? Dodam, że już reinstalowałem aplikacje kilkukrotnie i nic to nie dało.
28 Odpowiedzi
maciejz87
First Poster
Opcje
Mam dokładnie identycznie. W smsach i np. WhatsAppie działa normalnie. Tylko w Messengerze jest coś nie tak i tylko szyfrowanych czatach jak zauważyłem. Nie wiem może to kwestia nowego androida czy ONE UI, bo S20 FE nie ma już aktualizacji do androida 14 i tam jest ok...
0 Like
maciejz87
First Poster
Opcje
Zgoda jest. Na nieszyfrowanych czatach działa. Ale już prawie każdy zaczyna być powoli szyfrowany...
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Ja mam S24U i działa normalnie
0 Like
BartekGD
Explorer
Opcje
Miałem inny problem z Messengerem a mianowicie nie mogłem mimo udzielonych zgód udostępniać zdjęć w czatach. Pomogło wyczyszczenie pamięci oraz danych aplikacji, odinstalowanie jej, ponowne zainstalowanie i udzielenie jeszcze raz wszystkich zgód. Spróbuj bo może Tobie też pomoże to rozwiązanie.
0 Like
maciejz87
First Poster
Opcje
Używam klawiatury Samsunga, ale pisanie głosowe Google. Pisanie głosowe Samsung działa, ale dużo gorzej rozpoznaje mowę i przekształca na tekst, chyba zawsze z błędami, stąd wybór Google'a.
0 Like
SantaLamus
Journeyman
Opcje
Witam, 
Mam problem z wprowadzaniem głosowym z klawiatury Samsung. Ustawione mam wprowadzanie z Google. Działa za każdym razem przy wiadomościach, ale w messangerze raz zadziała, żeby później nie dać się uruchomić. Czy ktoś miał taki problem?
0 Like
Magdalena08
Helping Hand
Opcje
Ja mam taki problem w s22 ultra w mess. Czasami mu się za chce czasami nie🤷🏼‍♀️ odnosze wrażenie, że im więcej aktualizacji w tych telefonach tym więcej komplikacji.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możliwe, że to problem po stronie aplikacji Messenger. Spróbuj usunąć i ponownie zainstalować aplikację Messenger.

krystyn007
Student
Opcje
Mam ten sam problem, nie wiem czemu tak się dzieje
0 Like