Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Ustawienia dźwięków powiadomień, SMS oraz połączeń

(Temat utworzony: 16-04-2021 07:34 PM)
6488 Wyświetlenia
Kubaery
Journeyman
Opcje

Dziś zauważyłam,że nie ma możliwości ustawienia dźwięków powiadomień oraz wiadomosci w S10 + .

Dźwięk po ustawieniach jest ten sam dla powiadomień jak ich wiadomości. Słyszałam o tym samym problemie w Huawei P20 . Ktoś coś słyszał bądź wie jak to zmienić? Przeczesalam cały telefon i bez skutku. 

758 Odpowiedzi
marcelliina
Apprentice
Opcje
nie mogę zmienić dzwięku snap chata na oryginalny z aplikacji, tylko są dostępne te z telefonu. galaxy s20 fe 5g
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@marcelliina  Zainstaluj ponownie aplikacje Snapchat

marcelliina
Apprentice
Opcje
działa! dziękuję za pomoc! 😊
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@marcelliina  Proszę bardzo. Pozdrawiam :smiling-face:

0 Like
Matylda
Apprentice
Opcje

Witam, mam problem na Samsung A71 nie mogę ustawić innego dźwięku powiadomienia WhatsApp i poczty. Próbowałam waszych rad umieszczonych w innym poście i nie działają. W jaki sposób mogę zmienić jeszcze te ustawienia? Ciągle przychodzi mi jedno takie samo powiadomienie dla kilku aplikacji. A chciałabym mieć inne dla poczty a inne dla WhatsApp. Z góry dziękuję za pomoc 

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Ustawienia->Aplikacje-> Konkretną aplikacja -> Powiadomienia-> Konkretny rodzaj powiadomienia -> Dzwięk.
Matylda
Apprentice
Opcje

Dziękuję bardzo za informację. Jestem na etapie testowania, ale chyba funkcjonuje. 

damiannn
Explorer
Opcje
Witam szanowne grono. Ktoś jest w stanie wytłumaczyć mi jak ustawić oddzielny dźwięk wiadomości a oddzielny dla powiadomień ogólnych w s21ultra? Szlag mnie trafia jak powiadomienie np z maila albo z aplikacji bankowej jest sygnalizowane dzwiekiem wiadomości. Próbowałem już wszystkiego i bez zmian. Są dwie opcje. Albo jestem tępy albo się zwyczajnie nie da. Dzięki za pomoc z góry😉
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Powiadomienie z każdej aplikacji można ustalić oddzielnie. Wystarczy wejść w Ustawienia-> Aplikacje -> Konkretna aplikacja -> powiadomienia ->rodzaj powiadomienia -> Dźwięk( w przypadku jego braku zmień styl powiadomienia)

damiannn
Explorer
Opcje
Czyli jestem tępy. Dzięki. Udało się w końcu 😉
0 Like