Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Synchronizacja połączenia i SMS na innym urzadzeniu

(Temat utworzony: 07-03-2022 09:44 PM)
1560 Wyświetlenia
marcinek_92
Pioneer
Opcje
Cześć. Mam pytanie i problem. 
Otóż miałem nadzieję że jeżeli funkcja połączenia i SMS na innym urządzeniu jest wyłączona bo np tablet zostawiłem w domu, a sam jestem poza nim, to gdy tą funkce włączę to mi się wszystko zsynchronizuje tj. SMS i lista połączeń od poprzedniej synchronizacji ale tak niestety nie jest. Na tablecie mam tylko SMS ktore przyszly gdy usluga w/w byla włączina na obu urzadzeniach. . Czy ktoś ma rozwiązanie takiego problemu?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
marcinek_92
Pioneer
Opcje
Już wiem skąd wziely się SMS i historia połączeń na tablecie.
Przywróciłem z samsung cloud wszystko łącznie właśnie z tymi rzeczami.
Usługa SMS i połączenia na innych urządzeniach musi być ewentualnie cały czas włączona jeżeli chcemy mieć w czasie rzeczywistym wszystkie SMS i połączenia na dwóch urządzeniach beż dodatkowej zabawy w robienie kopi zapasowej i późniejszy przywracanie na innym urządzeniu.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Z tego co pamiętam to funkcja połączeń i wiadomości SMS działa właśnie w taki sposób jak opisałeś. Jeżeli uważasz, że funkcja powinna działać inaczej to warto zgłosić taką sugestię do firmy Samsung.

Wskazówka - zgłaszanie sugestii do firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/porada-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sug...

marcinek_92
Pioneer
Opcje
No ok. ale jeszcze kontynując wątek to pp pierwszym uruchomieniu usługi tablet zassał wszystkie SMS z telefonu a teraz tego nie chce zrobić.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie jestem w stanie udzielić dalszej pomocy ponieważ nie korzystałem z tej funkcji od dłuższego czasu. Poczekajmy na wypowiedzi innych użytkowników. Ewentualnie zadaj pytanie do firmy Samsung za pomocą aplikacji Samsung Members.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@marcinek_92, Wczoraj konfigurowałem tę usługę pomiędzy S20 oraz Tab S5e i tablet nie pobrał wiadomości SMS z telefonu. To samo dotyczy się dziennika połączeń. Na tablecie widoczne są połączenia oraz wiadomości wykonane/odebrane od momentu uruchomienia usługi.

Rozwiązanie
marcinek_92
Pioneer
Opcje
Już wiem skąd wziely się SMS i historia połączeń na tablecie.
Przywróciłem z samsung cloud wszystko łącznie właśnie z tymi rzeczami.
Usługa SMS i połączenia na innych urządzeniach musi być ewentualnie cały czas włączona jeżeli chcemy mieć w czasie rzeczywistym wszystkie SMS i połączenia na dwóch urządzeniach beż dodatkowej zabawy w robienie kopi zapasowej i późniejszy przywracanie na innym urządzeniu.