Witam, wczoraj włączylem telefon , gdy chciałem otworzyć aplikację To po chwili się zamykała. Pare razy miala miejsce taka sytuacja Że albo telefon... Wyświetl post
Witam, od blisko dwóch tygodni użytkuje Galaxy S22 i od tego czasu obserwuje następujący problem- aplikacja Instagram po którymś z rzędu... Wyświetl post
Nie wiem czemu taka jest polska nazwa aplikacji do tworzenia swoich motywów w Galaxy, ale nie o to chodzi.
Czemu ta aplikacja nie jest... Wyświetl post
Witam, po zainstalowaniu i aktywacji aplikacji mobilnej mbanku nie można właczyć opcji logowanie odciskiem palca lub twarza. Pojawia się komunikat... Wyświetl post
Cześć, mam problem z VoWifi/wificalling. Podczas rozmowy z użyciem wifi po kilku sekundach, czasami po kilkunastu - nie ma reguły - telefon... Wyświetl post
Niekoniecznie wszyscy znają, ale znakomita część posiadaczy urządzeń mobilnych korzysta z usług bezpieczeństwa Knox, które są usługami własnymi... Wyświetl post
Witam, w Samsungu galaxy s22 plus nie działa nagrywanie audio z interfejsu audio USB. Nie działa w samsung smart recorder, w kamerze ani w... Wyświetl post
Mam taki oto problem gdyż w wiadomościach nie mam klasycznej ikonki lupy do przeszukiwania treści wiadomości lecz mam tylko przycisk "Wyszukaj... Wyświetl post
Witam czy ktoś miał może taka sytuację że przy aktywacji aplikacji Viber nie przychodzi SMS aktywacyjny? Gdy próbuję aktywować aplikacje... Wyświetl post
Witajcie,
szukam sposobu na wyłączenie dźwięku powiadomienia przychodzącej wiadomości bez wyłączenia wibracji w aplikacji Messenger podczas gdy... Wyświetl post
Witam jak poradzić sobie z brakiem wyświetlania wiadomości informacyjnych ( np ze świata) przez aplikacje upday albo samsung free. Pomimo... Wyświetl post