Witam czy ktoś już dostał aktualizacje 3.1? Właśnie ja zainstalowałem o nie ma u mnie opcji usuwania objektow ze zdjecia. Czy nie wszystkie... Wyświetl post
Witam,
Ostatnio nagrywałem ważny filmik, który miał być użyty w sprawie sądowej. Filmik ma 47 minut. Właśnie widzę na telefonie oraz komputerze,... Wyświetl post
Witam serdecznie,
Mam problem z tekstem na stronach www. Mój telefon to Samsung Galaxy S6 Edge. Nie jest to wina przeglądarki bo takie budki... Wyświetl post
Witam pomoc potrzebuje czy ktoś może sprawdzić czy mu otwiera się zdjęcie produkt bo mi tylko opis bez zdjęć pokazuje a na starym telefonie z... Wyświetl post
Aplikacja PeoPay nie może podzielić ekranu z inną aplikacją, dostępne są tylko opcje jak na zdjęciu. Czy można to zmienić, czy to jest jakaś forma... Wyświetl post
Witam,
Jestem posiadaczem zegarka Samsung galaxy watch active 2. Na telefonie mam zainstalowana aplikacje samsung health. Chciałbym się... Wyświetl post
2 czy 3 dni temu, czytałem artykuł na temat tego, że aplikacja Wiadomości od Google ma jakiś błąd, który powoduje drenaż baterii, a dokładnie,... Wyświetl post
Posiadam tel S21 Ultra. Ostatnio znikają wiadomości z aplikacji Messenger. Przykładowo zniknęły wszystkie wysłane i otrzymane wiadomości w danym... Wyświetl post
Wcześniej jak była odtwarzana muzyka to na ekranie blokady na czarnym tle była możliwość sterowania muzyką wraz z widoczną okładką albumu. Teraz to... Wyświetl post
witam, chcielibyście, żeby obok przyciska wstecz pojawił się przycisk menu (tak jak przycisk dostępność czy wybór klawiatury? bo wciąż starsze... Wyświetl post
Witam mam pytanie co znaczy funkcja wskaźnik ikon aplikacji ? Jest to w każdej aplikacji w menu ustawień powiadomienia. Włączam i wyłączam to i nie... Wyświetl post
Cześć, przychodzę z pewnym pytaniem. Czy da się ustawić tak, aby apart na instagramie korzystał z obiektowu szerokokątnego zamiast domyślnego?... Wyświetl post
na dysku twardym mam zdjęcia z samsunga oraz pobrane z serwera google, zdjęcie na telefonie było ruchome i składa się z plikó o tej samej nazwie... Wyświetl post