Witam serdecznie, Po aktualizacji oprogramowania z poprawkami z września przestał mi działać Sklep play. Mianowicie nie da się pobierać aplikacji... Wyświetl post
Korzyści na każdym kroku
Custom List Message Item |
---|
Witam serdecznie, Po aktualizacji oprogramowania z poprawkami z września przestał mi działać Sklep play. Mianowicie nie da się pobierać aplikacji... Wyświetl post |
Przy zakładaniu konta podałam e-mail, który aktualnie został usunięty, a nie zweryfikowałam konta i przy próbie zalogowania lub wylogowania... Wyświetl post
mirudo24
Spróbuj zalogować się na konto na stronie https://account.samsung.com/. Jeżeli się uda to przejdź do... Wyświetl post |
Hej, Czy ktoś z Was używa już nowego oprogramowania Beta? Waham się czy to zrobić ze względu na ryzyko utraty danych oraz wzmianki regulaminu... Wyświetl post
mirudo24
Informacje oraz błędy zgłaszane przez testerów znajdziesz na dedykowanym forum. Odnośnik podaję poni... Wyświetl post |
Nie przychodzą powiadomienia o nadejściu wiadomości. Dopiero po wejściu w apke tel ożywa i zaczyna wydawać dźwięki o nowych wiadomościach. Wyświetl post |
Witam od jakiegoś czasu dostaje powiadomienie Wygląda na to, że inna aplikacja bolkujr dostęp do Google Play Nie mogę ściągać... Wyświetl post |
Witam, może ktoś podpowie w kwestii konfiguracji mms na Samsung Galaxy S 21 ultra. Mimo ustawienia opcji pobieraj automatycznie mms... Wyświetl post
Bejek
Kurcze mms na s21 ultra nieźle musi wyglądać 😀 wysyłać wysyłałem ale nie miałem okazji żadnego odeb... Wyświetl post |
Witam. Posiadam Galaxy Z Flip 3 5G i mam pytanie odnośnie klawiatury Samsung. Czy jest możliwość ustawienia wpisywania na klawiaturze w innym... Wyświetl post |
Jak wyżej. Wszystko ustawione tak by działało, ale jednak nie trybi. Ma ktoś podobnie? S21 Ultra Wyświetl post |
Moim zdaniem ten sklep naprawde moze konkurować z Sklepem Play Bądz App Store Jednak nadal jest z nim problem Nadal brakuje w nim... Wyświetl post |
Czy jest możliwość szybkiego zamknięcia pływającego okienka po przeczytaniu smsa? Teraz muszę kliknąć górna belkę i znak X. Nie wygodne to jest. ... Wyświetl post |
Witajcie, mam problem z nie działającą mi opcją dodawania emotikonek do wiadomości. Ja odczytuje je prawidłowo tj. wyświetlają mi się w odebranych... Wyświetl post
Gamemasta
Dzisiaj postaram się zgłosić ten problem pod link. Może okazać się że mój problem będzie wymagał zaa... Wyświetl post |
Dzień dobry, mam problem z aplikacją Samsung health. Nie widzi historii wyzwań sprzed 3lat oraz 6dni października wyzwania avocado. Wyświetl post
PrzemekM
@ewa20 Ciężko powiedzieć dlaczego tak jest, możliwe że są pewnie limity. Proponuję zgłosić ten błąd ... Wyświetl post |
Witajcie. Jakiś czas temu przy wyświetlanej sugestii wyboru aplikacji czytającej dokument, kliknąłem ZAWSZE, zamiast JEDEN RAZ. Teraz mam... Wyświetl post |
Zakupiłam s21+ i miałam nowe menu w wiadomościach, wygląd był zupełnie inny niż ten standardowy. Po zainstalowaniu jakiejś aktualizacji mam... Wyświetl post |
Witam, chciałbym ustawić taki schemat, który włącza mi WiFi-calling kiedy jestem w domu, a wyłącza po wyjściu. Ale patrząc w opcje Bixby Routines... Wyświetl post
mirudo24
Jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś to możesz zgłosić sugestię zgodnie z moją poprzednią wiadomością. Wyświetl post |
Nie działa FB i Messenger po załadowaniu aktualizacji Wyświetl post |
Mam pytanie z innej beczki wyslal może kiedyś wam sam telefon wiadomość o weryfikacji google z jakimś tam szyfrem ? Wyświetl post
mirudo24
Na początek sprawdź zabezpieczenia konta Google. Jeżeli nie znajdziesz tam podejrzanych działań to n... Wyświetl post |
Nie wiem co się dzieje ale nagle wszystkie komunikatory i niektóre aplikacje Nie łącza się się siecią. Żadna siecią, czy to wifi czy dane... Wyświetl post
mirudo24
Aplikacje Instagram oraz WhatsApp już działają. Pozostałe usługi również powinny już działać. Wyświetl post |
W jaki sposób cofnąć ostatnią aktualizację oprogramowania telefonu? Zepsuła mi telefon bo się zawiesza i wychodzi z aplikacji podczas korzystania. ... Wyświetl post |
Dzisiaj w aplikacji Samsung Members pojawiło się nowe ogłoszenie, z którego dowiadujemy się, że w połowie marca zostanie wprowadzona nowa wersja... Wyświetl post |
Temat | Autor |
---|---|