Witam jak poradzić sobie z brakiem wyświetlania wiadomości informacyjnych ( np ze świata) przez aplikacje upday albo samsung free. Pomimo... Wyświetl post
Czy jest jakieś rozwiązanie na niedziałający gest cofania w shopee i snapchat. W smarfonie innego producenta nie było takich problemów a w s20fe... Wyświetl post
Czy da się jakoś ustawić osobny dźwięk dla powiadomień Instagrama i kalendarza? Nie mogę tego znaleźć ani w ustawieniach samej aplikacji dla Insta... Wyświetl post
Witam, od wczoraj jestem posiadaczem samsung j.w.Mam problem, ponieważ nie mogę wyłączyć dźwięków aplikacji messenger. Dźwięki w aplikacji -... Wyświetl post
Samsung w STAWIENIACH i brak wyboru zegara czasu, daty ustawienia własnego formatu niż to co widzimy.
Mam Samsung Galaxy s21 ultra 512gb i co... Wyświetl post
Czy ktoś też ma taki problem że nie może zalogować się na stronie Samsunga logując się przez Gmail? Przychodzi komunikat na telefon z kodem, loguje... Wyświetl post
Cześć
Czy ktos z Note20 U albo innym notesem jest w stanie mi podeslac nazwe aplikacji systemowej, która odpowiada za funkcje s-pen ?
... Wyświetl post
Witam forumowicze, mój telefon to samsung A30, jestem zielony jeśli chodzi o androida tym bardziej nowego samsunga, pytanie od czego te ikony/ ap
... Wyświetl post
Czy możliwe jest automatyczne odtworzenie wcześniej nagranej wiadomości głosowej przeznaczonej dla konkretnej osoby/numeru telefonu.
Jaśniej -... Wyświetl post
Witam. Niedawno kupiłem S20FE. Przeszedłem z A52. Mam kłopot z płatnością HCE z użyciem NFC. Na terminalu pojawia się komunikat "użyj innej... Wyświetl post
Witam
Sytuacja o której chcę tu wspomnieć zaczęła się w sumie od aktualizacji systemu do ONE UI 4 i w zasadzie dotyczy Messengera. Mianowicie... Wyświetl post