Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Synchronizacja, która sama się włącza

(Temat utworzony: 07-03-2023 12:39 PM)
1929 Wyświetlenia
Notejo
First Poster
Opcje
Witam. Mam taki problem, że od kilku dni samoistnie włącza mi się synchronizacja. Po prostu zwykle było tak, że sam ją uruchamiałem na potrzeby synchronizowania danych i wyłączałem. A teraz mimo wyłączania samoistnie się włącza. Czy spotkał się ktoś z takim "problemem". Jak mogę zmienić aby nie włączała się automatycznie?
0 Like
27 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Masz na myśli wszystkie elementy, które synchronizują się z Samsung Cloud oraz OneDrive czy tylko wybrane?

0 Like
Notejo
First Poster
Opcje
Mam na myśli włączającą się synchronizacje z rozsuwanego panelu. Screenshot_20230307_125155_Samsung Members_1000008347_1678189915.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czyli chodzi o synchronizację kont zarejestrowanych w telefonie. Możliwe, że korzystanie z wybranych aplikacji takich jak WhatsApp, Messenger, Facebook, Google Duo czy innych powoduje włączenie tej opcji.

rath
Navigator
Opcje
Sprawdź czy nie masz jakiejś rutyny która mogłaby to powodować (Ustawienia>Tryby i Rutyny)
0 Like
pdurka
Voyager
Opcje
niestety również ja mam problem, chcę wyłączyć a nie da. to tak jakby ktoś przyjdzie pierwszy zapala światło w hotelu a nie wiadomo kto włączył,stąd trudne pytanie, natomiast bluetooth i wifi bez problemu da się zobaczyć historię sterowania.
0 Like
pdurka
Voyager
Opcje
dzięki za radę, ale mam dużo zainstalowanych aplikacji 🙃
0 Like
Mihuuuu
First Poster
Opcje
Jak w tytule, co chwila mi się włącza synchronizacja, nie wiem dlaczego, resetowałem już uprawnienia aplikacji i co chwila różnych momentach znowu widzę że jest włączona. W s23, najnowszy soft. Tryby i procedury też skasowałem. Włączałem Whatsapp itp. 
0 Like
kj12355
Pioneer
Opcje
Witam, 

Synchronizacja co chwilę sama się włącza

Ja to naprawic?
0 Like
Wojt91
First Poster
Opcje
To samo. Note10+, od rana synchronizacja włącza się sama, nawet gdy ją ręcznie wyłączę po pół minucie znów się świeci.
0 Like