04-11-2020 10:30 AM
Witam
Jestem ciekawa, czy tylko ja mam takiego pecha, czy Reminder u innych użytkowników też żyje własnym życiem? Remindera używałam na moim Samsung Galaxy S9 i byłam bardzo zadowolona. Głośnie powiadomienia, na cały ekran, w czasie ustalonym przeze mnie bez względu czy telefon był używany np. do słuchania muzyki, używania YT itp, czy leżał sobie obok. W tym roku dostałam w prezencie Samsunga S20+ i od początku Reminder działa, jak chce. Powiadomienia nie są wyświetlane, gdy używam innych aplikacji, brak przypomnienia na górnej belce o alarmie z Remindera, powiadomienia ustawione na rano, wyświetlane wieczorem albo w kolejnym dniu. A już ostatnio to Reminder przeszedł samego siebie. Dzisiaj załączyłam aplikację, a tam w powiadomieniach zaległych przypomnienie z dnia 23 października o konieczności uiszczenia podatku VAT, którego oczywiście Reminder nie raczył uruchomić w ustawionym przeze mnie terminie. Skok ciśnienia i zawał murowane ( na szczęście podatek został zapłacony terminowo, bo mam już taki odruch Pawłowa typu 15, 20 i 25 każdego miesiąca wysyłanie przelewów ZUS i podatkowych). Tak więc aplikacja w moim telefonie działa sobie jak chce, albo i nie działa jak rosyjskie wynalazki. Mam ustawiony czas, godzinę, głośny dźwięk powiadomienia ( pełnoekranowy). Wersja aplikacji 11.5.00.48000
04-11-2020 06:06 PM
@AlexandraL_, Na początek wykonaj wskazówki opisane w poniższym poradniku
Rozwiązywanie najczęstszych problemów z aplikacjami
Dodaj także aplikację Reminder do listy aplikacji wykluczonych z trybu uśpienia oraz zezwól jej na działanie w tle.
06-11-2020 10:23 AM
23-03-2021 12:51 PM
17-03-2024 02:08 PM
18-03-2024 03:47 PM
@Dziku103 Tytuł powiadomienia możesz przeczytać dopiero po odblokowaniu telefonu, tak? Zapewne masz wyłączone jakieś funkcje w ustawieniach aplikacji/kategoriach powiadomień.
Ustawienia > Aplikacje > Reminder > Powiadomienia > Powiadomienia ekranu blokady > Dozwolone + Pokazuj zawartość.
Możliwe, że to samo trzeba będzie włączyć w kategoriach:
Ustawienia > Aplikacje > Reminder > Powiadomienia > Kategorie powiadomień > Przypo,miemie dźwięk. o powiadomieniach > Ekran blokady > Pokazuj zawartość.
20-03-2024 09:16 PM
20-03-2024 09:33 PM
@Dziku103, a jak masz ustawione ogólne Powiadomienia ekranu blokady? Może tam masz zaznaczoną opcję Ukrywaj zawartość?
20-03-2024 09:35 PM