Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Automatyczne wysyłanie wiadomości SMS - procedura

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
129 Wyświetlenia
Johny_WSH
Apprentice
Opcje
Cześć. 

W jaki sposób ustawić procedurę, która po otrzymaniu konkretnej wiadomości wyśle wiadomość (ew. prześle tą samą) do innego nadawcy? Znalazłem warunek "jeśli" określający nadawcę oraz oraz treść ale nie mogę dojść do tego jak znaleźć "wtedy" czyli wyślij wiadomość X do odbiorcy Y. Znalazłem tylko utwórz wiadomość (dla konkretnego kontaktu). Jak rozumiem ta akcja otwiera okno aby wpisać treść wiadomości a nie wysłać z góry ustaloną?
5 Odpowiedzi
PiotrCh
Expert
Opcje

@Johny_WSH Przy użyciu wbudowanych trybów i procedur nie można przekazywać automatycznie otrzymanej wiadomości, ani wysyłać nowej o ustalonej treści. Może nastąpić jedynie przekierowanie do okna nowej wiadomości. Prawdopodobnie jest to podyktowane kwestiami bezpieczeństwa.

Johny_WSH
Apprentice
Opcje
Kurde, na iPhone można wywołać w ten sposób wiadomość lub połączenie a tu bieda 🫤 dzięki za odpowiedź 👍
0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje

Witam

Niestety nie ma takiej możliwości. Możesz jedynie ustawić procedurę aby wysyłało powiadomienie jak się otrzyma wiadomość z jakąś treścią.

0 Like
Johny_WSH
Apprentice
Opcje
A macie może pomysł jak zrealizować taki scenariusz? Jakaś aplikacja czy coś?
0 Like
MarekSz
Journeyman
Opcje

@Johny_WSH W aplikacji Wiadomości Samsung, czyli trzy kropki na białym dymku masz funkcję planowania. Po przypisaniu kontaktu do wiadomości kliknij plus z lewej strony i tam jest opcja Planuj Wiadomość. Potem ustawiamy datę i godzinę.

0 Like