Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung Tab A9+ a YouTube zmiana rozdzielczości

(Temat utworzony: 01-03-2024 10:37 PM)
550 Wyświetlenia
Gomek
Journeyman
Opcje

Witam. Jestem posiadaczem Samsunga Galaxy Tab A9+ i chciałem zapytać czy da się na tym tablecie wymusić w aplikacji youtube większą rozdzielczość niż full hd? Matryca wiadomo jest full hd ale chciałbym oglądać w rozdzielczości 2k przez aplikację. Jest taka możliwość przez przeglądarkę ale wolałbym przez aplikację. Z góry dzięki za pomoc.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, w niektórych wideo może być dostępna opcja wybrania 1440p, ale nic to nie zmieni. W tym tablecie ekran ma rozdzielczość FHD+ i w takiej będą wyświetlane treści

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 Odpowiedzi
Rozwiązanie
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, w niektórych wideo może być dostępna opcja wybrania 1440p, ale nic to nie zmieni. W tym tablecie ekran ma rozdzielczość FHD+ i w takiej będą wyświetlane treści
Gomek
Journeyman
Opcje
Dzięki za pomoc :smiling-face:
0 Like
Juras8
Voyager
Opcje
Powiedz jak z ekranem u Ciebie. Mam 3 tydzień i wypaliło mi ekran. Widzę ikony galerii i zegara na innym tle. Dodatkowo mogą lewy dolny narożnik ekranu i dwie pionowe białe kreski. Wydaje mi się że już nic nie kupię od samsunga. Buble coraz większe
0 Like
Juras8
Voyager
Opcje
Żenada 3 tydzień sprzęt tak wygląda ekran 20240320_182616_1000053542_1710955578.jpg
0 Like