Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Spotify włącza się sam .

(Temat utworzony: 29-01-2021 07:57 AM)
15215 Wyświetlenia
rekin175
Apprentice
Opcje
Witam, mam taki problem . Kiedy mój s20+ łączy się z fabrycznym zestawem głośnomówiący w samochodzie,  automatycznie włącza się aplikacja Spotify.  Jak to zmienić,  wyłączyć etc ? 

0 Like
66 Odpowiedzi
rekin175
Apprentice
Opcje
W linku rozwiązania brak
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Wykonałeś wszystkie zaprezentowane tam możliwości rozwiązania problemu i problem dalej istnieje ? 

Problem występuje tylko w przypadku aplikacji Spotify , czy występuje również podczas korzystania z innych aplikacji odtwarzających muzykę ?

cidik
Journeyman
Opcje
Podaj markę auta i rodzaj radia jakie masz... Może ono poprostu zaczytuje po połączeniu źródło z multimediów słuchanego ostatnio. Ja mam tak czasami przez androida auto jak podłącze do samochodu
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@rekin175, Sprawdź, czy w Bixby Routines nie masz przypadkiem włączonej procedury dotyczącej odtwarzania muzyki po połączeniu z urządzeniem Bluetooth.

rekin175
Apprentice
Opcje
Wszystko jasne , w ustawieniach Bixby Routines była ustawiona procedura Jazdy i załączał Spotify .
0 Like
rekin175
Apprentice
Opcje
Wszystko jasne , w ustawieniach Bixby Routines była ustawiona procedura Jazdy i załączał Spotify .
rekin175
Apprentice
Opcje
@kamil40013 , dziękuję strzał w dziesiątkę. Wszystko jasne , w ustawieniach Bixby Routines była ustawiona procedura Jazdy i załączał Spotify .
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@rekin175  No to wszystko sie wyjaśniło 🙂