Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Spotify włącza się sam .

(Temat utworzony: 29-01-2021 12:10 AM)
20972 Wyświetlenia
rekin175
Apprentice
Opcje
Witam, mam taki problem . Kiedy mój s20+ łączy się z fabrycznym zestawem głośnomówiący w samochodzie,  automatycznie włącza się aplikacja Spotify.  Jak to zmienić,  wyłączyć etc ? 

0 Like
66 Odpowiedzi
Kirke
First Poster
Opcje
Witam, mam inny trochę problem. Spotify włącza się samo na lodówce, na tablecie, tizen. Normalnie uruchamiam to ze swojego telefonu android i udostępniam na tablet w lodówce, ale od jakiegoś czasu spotify samo się uruchamia tam w nocy i gra sobie. Trochę to spooky. Czy ktoś wie w czym problem?
0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@Kirke Sprawdzałeś czy w Bixby Routines nie masz włączonej jakieś opcji odnośnie Spotify?

Adameek
First Poster
Opcje
Witam. Ten sam problem SG A52 .
próbowałem to co byli opisywane. Nic nie pomaga. Włącza się za każdym razem gdy słuchawki połączą się przez bluetooth z tel. , gdy połączony jestem z radiem w aucie to wystarczy ruszyć pokrętłem głośności i już się włącza...itd.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Adameek, myślę, że odpowiedź po części znajdziesz w tym wątku: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/gdzie-jest-opcja-wy%C5%82%C4%85czenia-sa...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

formica120
First Poster
Opcje
Dzień dobry,
Od ponad tygodnia, codziennie o innej godzinie (zwykle porannej 6-8) budzi mnie samo-włączający się Spotify. Usunęłam z tableta wszystkie budziki a samej aplikacji usunęłam wszystkie uprawnienia. Ciężko mi uwierzyć, że tylko odinstalowanie aplikacji pomaga, proszę o pomoc.
0 Like
BENYtm
First Poster
Opcje
Cześć! 😃

Możesz jeszcze tak spróbować:

Wejdz w ustawienia -> aplikacje-> znajdz Spotify -> pamięć -> wciśnij "wyczyść pamięć aplikacji" oraz "wyczyść dane aplikacji" -> następnie odinstaluj Spotify i zainstaluj ponownie.
U Ciebie w menu może pisać troszkę inaczej, ponieważ mam język angielski u siebie 😅
Mam nadzieję, że to rozwiąże problem, a jeśli nie, to będzie trzeba szukać dalej... Być może jest jakiś widget, który powoduje włączenie budzika 🤔 Pozdrawiam 😃
0 Like
BENYtm
First Poster
Opcje
Ewentualnie jakaś aplikacja np "Zegar" jest powiązana ze Spotify i alarm jest wywoływany tylko wtedy, kiedy jest Spotify...
0 Like
just2red
Voyager
Opcje
Nie masz przypadkiem trybu rutyna polaczonej ze spotify?
marcus007
Journeyman
Opcje
Czy da się jakoś wyłączyć autostart aplikacji Spotify? Po pierwszym użyciu zestawu słuchawkowego (wcześniej tego nie było) po każdym ponownym uruchomieniu telefonu ostatni utwór jest widoczny po rozwinięciu belki powiadomień. Na poprzednim Note 10+ było tak samo. Wiem, nie umiera się od tego, jednak jest irytujące 
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Kiedyś już wysłałem takie zapytanie do działu Samsunga a o to odpowiedź.
To nie problem, to funkcja polegająca na tym, że kiedy słuchasz muzyki przez jakiś czas, a później wstrzymujesz lub zamykasz aplikację, mały widżet pojawi się w panelu powiadomień, aby przypomnieć, że ostatnio słuchałeś tej piosenki.
To powiadomienie nie spowoduje alertu. Aby usunąć to powiadomienie, po prostu przesuń palcem, nie pojawi się ponownie.Screenshot_20230212-080146_Samsung Members.jpg