Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie jest opcja wyłączenia samoczynnie uruchamiającej się aplikacji multimedialnej w S22 Ultra

(Temat utworzony: 02-01-2023 08:11 PM)
2171 Wyświetlenia
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje

Witajcie drodzy formułowicze. Pytanko dla bardziej wtajemniczonych . Gdzie jest w S22 ultra andek 13 opcja wyłączenia samoczynnie uruchamiającej się oplikacji np u mnie radia ineternetowego. Radio załącza się z automatu oczywiście nie gra ale jest w belce powiadomień po każdym nowym uruchomieniu telefonu gdy go wyłączę. Nie jest to wina aplikacji tylko podobno jakiejś opcji która pojawiła się od androida 11 która z automatu może to uruchamiać. Pisałem z dev apki . Faktycznie w apce nie ma nic ani w jej właściwościach. Reguły bixby wył. Pomocy.

0 Like
25 Odpowiedzi
theguildsman
Helping Hand
Opcje
O jaką aplikację chodzi?
0 Like
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
PL Radio Pro. Problem pojawił się od andka 11. Na s9 plus na andku 10 nic się nie pokazuje w belce.
0 Like
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
Dostałem taki coś w odpowiedzi ale ja nie umiem znaleźć: "Jest to funkcja dostępna na niektórych urządzeniach z Androidem 11 lub nowszym, która wyświetla ostatnio uruchomione aplikacje muzyczne i umożliwia rozpoczęcie odtwarzania bez konieczności otwierania samej aplikacji. Nie jest to funkcja naszej aplikacji i można ją wyłączyć w ustawieniach swojego urządzenia lub aplikacji (aktywne powiadomienie)."
0 Like
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Wg mnie to powinna być opcja, dostępna z poziomu ustawień aplikacji, a nie domyślne działanie. Moim zdaniem lepiej poszukać alternatywy.
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
Apki nie zmienie bo ja kupilem dawno temu i mi pasuje. Nie widze nic w opcjach. No nic jak coś bede po kazdym wlaczeniu tlefonu usował powiadomienie o niej że jest gotowa do działania
0 Like
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
Oto chodziScreenshot_20230102_215907_One UI Home.jpgScreenshot_20230102_215848_One UI Home.jpg
0 Like
Winniczek
Voyager
Opcje
To nie wina aplikacji. To androidowe Wyjście Multimediów. Mają z tym problem użytkownicy Spotify, Samsung Music, czy aplikacji odtwarzających video. Niestety na Samsungu tego nie wyłączysz. W czystym Androidzie jest taka opcja w ustawieniach, ale Samsung w One UI ją wyciął. Jest podobno na to sposób jeśli używasz Nova .Launcher. Wygoogluj sobie How to disable Device output notification
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Potwierdzam, że dokładnie takie samo powiadomienie otrzymuję z aplikacji Spotify po każdym uruchomieniu telefonu. Tak jak napisał @Winniczek nie znalazłem opcji żeby wyłączyć to powiadomienie.

Kacper1810
Navigator
Opcje
Mam dokładnie ten sam problem, tylko że z aplikacją Spotify. Niestety ja również nie znalazłem możliwości wyłączenia tego
0 Like