Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z odtwarzaniem YouTube

(Temat utworzony: 05-05-2021 03:26 PM)
2998 Wyświetlenia
Grzegorz76
Pathfinder
Opcje
Witam. Zauważyłem ostatnio, że bardzo źle działa YouTube przez Wifi. Telefon albo długo czeka aż film się zacznie odtwarzać albo wcale nie chce się odtworzyć, jakby nie było połączenia z wifi. A wifi działa, na laptopach jest ok. Spotkaliście się z tym problemem? 
0 Like
Przejdź do rozwiązania
Melodos
Pathfinder
Opcje
Zerknij w Ustawienia > dźwięki i wibracje > Osobny dźwięk aplikacji. Czy ta opcja nie jest aby włączona?
Toomala87
Student
Opcje
Mialem włączona, już działa poprawnie. Ogromne podziękowania za pomoc :smiling-face:
perlinski
Explorer
Opcje
Witam , ostatnimi czasy zauważyłem że mój telefon samsung S22 Ultra ma problemy z wyświetlaczem , dokładniej z aplikacją Youtube oraz Tik Tok. Podczas oglądania filmików na poszczególnych platformach często robi mi się pixeloza (nie na całym ekranie , tylko w poszczególnych miejscach) oraz zielony ekran wyskakuje pare razy na sekundę. Przed chwilą wyszłem z jednej z tych aplikacji oraz telefon przestał reagować na dotyk oraz wyłączył się i nie chciał się ponownie włączyć. Wiadomo co może być problemem w podanej sytuacji? Dodam że szkiełko ochronne jest więc nie jest to zbity ekran oraz telefon mam od dłuższego czasu ale używam dopiero miesiąc i pare dni. Pozdrawiam
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Rozumiem, że problem dotyczy tylko tych dwóch aplikacji ? Aplikacje oprogramowania robione na bieżąco ?

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
perlinski
Explorer
Opcje
Tak , problem dotyczy tylko tych 2 , gry oraz wszystko inne działa dobrze. Aplikacje oprogramowania są aktualizowane zawsze oraz aktualizacje systemu również.
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Wobec tego możesz spróbować wykonać zabieg Repair Apps. Aby tego dokonać musisz przejść do trybu Recovery. Jak to zrobić dowiesz się z poniższego linku. Daj znać czy pomogło.

https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-android-11-jak-wejść-w-tryb-recover...

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
N0CARZ
Explorer
Opcje
Hej, mam taki problem z aplikacja YouTube, odtwarzane filmy są przyciemniane niezależnie od ustawienia jasności ekranu. Wszystkie elementy są zgodne z ustawieniem bieżącym a sam film ciemny. Przy przewijaniu chwilowo rozjaśnia i po puszenu znowu ciemne... 😥 Ktoś pomoże
0 Like
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Może chodzi o Jasność wideo. Sprawdź Ustawienia -> Zaawansowane funkcje -> Jasność wideo
0 Like
N0CARZ
Explorer
Opcje
Patrzyłem ustawienia są na zwiększenie jasności w mediach i YouTube jest włączony. I efekt paradoksalnie jak by działało na odwrót... Nie wiem od czego to zależy, ale raz świeci dobrze raz ciemne 😕
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@N0CARZ  Hej

Czy próbowałeś czyścić dane aplikacji YouTube? Jeżeli nie warto to zrobić może to jakiś chwilowy błąd..