Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z odtwarzaniem YouTube

(Temat utworzony: 05-05-2021 03:26 PM)
2911 Wyświetlenia
Grzegorz76
Pathfinder
Opcje
Witam. Zauważyłem ostatnio, że bardzo źle działa YouTube przez Wifi. Telefon albo długo czeka aż film się zacznie odtwarzać albo wcale nie chce się odtworzyć, jakby nie było połączenia z wifi. A wifi działa, na laptopach jest ok. Spotkaliście się z tym problemem? 
0 Like
Przejdź do rozwiązania
Zuba
Explorer
Opcje
Co się stało z aplikacją YouTube premium po aktualizacji oprogramowania?! Dlaczego teraz nie mogę odtwarzać filmów w tle jak do tej pory i sterować odtwarzaczem na pasku zadań? Tylko muszę mieć ten zminimalizowany odtwarzacz otwarty i widoczny, żeby film leciał? Nie po to płacę za subskrypcję żeby jakaś kolejna nieudolna i obowiązkowa aktualizacja mi odebrała możliwość odtwarzania w tle. Help

0 Like
Zuba
Explorer
Opcje
Dołączam zdjęcie jak wygląda to teraz. Dotychczas obok tytułu były przyciski play/pauza itd...Screenshot_20221203_111200_One UI Home_1000001947_1670062320.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Zuba  Witam

Nie powinno ię tak dziać jeżeli mamy wykupiony pakiet YouTube premieum

Proszę sprawdzić czy są zainstalowane najnowsze aktualizacje dla aplikacji Yotube Premium, jeżeli tak to prose wyczyścić dane aplikacji YouTube 

Ustawienia . Aplikacje > YouTube > domyślna pamięć > Wyczysć dane

Zuba
Explorer
Opcje
Hej! Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź i pomoc.
Zrobiłam wszystko jak napisałeś - niestety dalej to samo... 😞 jedyna opcja na odtwarzanie w tle to zminimalizowane okienko, ale jednak zasłania część ekranu. Wciąż brak możliwości sterowania z paska powiadomień... A to wszystko po ostatniej aktualizacji oprogramowania, ależ to wkurzające
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Zuba Spróbuj wykonać Wipe Cache Partition, ten zabieg nie usuwa danych z telefonu.
[Poradnik] - Wipe Cache Partition

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

[Poradnik] Jak wejść w tryb recovery menu
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wejść-w-try...

Zuba
Explorer
Opcje
Weszłam w youtube > ustawienia > ogólne > obraz w obrazie > wyłącz. Teraz gdy oglądam film i naciskam przycisk ekranu głównego, odtwarza się on w tle, jednak bez tego zminimalizowanego ekranu youtuba. Mi to nie przeszkadza i rozwiązało mój problem, natomiast jeśli ktoś chciałby mieć obie te opcje to już będzie miał gorzej.
Dzięki chłopaki, jak zwykle mogłam liczyć tu na pomoc! @Kacper2 i @PrzemekM
Pozdrawiam ✌️
Miedziany_Ryszard
Pathfinder
Opcje
Szkoda i czasu i pieniędzy na YouTube premium, lepiej tą kasę przelać na patronite konkretnego twórcy i zainstalować alternatywę, tyle tego jest, do wyboru do koloru 😃
0 Like
Zuba
Explorer
Opcje
Nigdy nie korzystałam z żadnej alternatywy, również działa wtedy odtwarzanie w tle oraz brak reklam? 🤔
0 Like
Miedziany_Ryszard
Pathfinder
Opcje
Oczywiście że tak,ja osobiście korzystam z Vanced w sklepie play nie ma ,ale np na apkmirror jest, wszystkie opcje z premium działają plus jest czarny motyw, prawdziwy czarny a nie ciemny szary
0 Like
Toomala87
Student
Opcje
Dzień dobry, mam problem z odtwarzaniem dźwięku z aplikacji YouTube na zewnętrznym urządzeniu Bluetooth. Po podłączeniu słuchawek lub głośnika dźwięk z każdej aplikacji działa na zewnętrznym urządzeniu. Przy odtwarzaniu dźwięku z aplikacji YouTube dźwięk jest odtwarzany z telefonu, pomimo pomimo poprawnego podłączenia głośnika zewnętrznego. Czy ktoś spotkał się z podobnym przypadkiem i ma pomysł co może być nie tak w moim telefonie? Pozdrawiam
0 Like