Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z odtwarzaniem YouTube

(Temat utworzony: 05-05-2021 03:26 PM)
2913 Wyświetlenia
Grzegorz76
Pathfinder
Opcje
Witam. Zauważyłem ostatnio, że bardzo źle działa YouTube przez Wifi. Telefon albo długo czeka aż film się zacznie odtwarzać albo wcale nie chce się odtworzyć, jakby nie było połączenia z wifi. A wifi działa, na laptopach jest ok. Spotkaliście się z tym problemem? 
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy w innych aplikacjach również występuje taki problem? Spróbuj na początek wyczyścić dane aplikacji YouTube oraz zresetuj ustawienia sieciowe (Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie ustawień sieciowych).

Wskazówka - rozwiązywanie problemów z aplikacjami
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99st...

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

39 Odpowiedzi
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy w innych aplikacjach również występuje taki problem? Spróbuj na początek wyczyścić dane aplikacji YouTube oraz zresetuj ustawienia sieciowe (Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie ustawień sieciowych).

Wskazówka - rozwiązywanie problemów z aplikacjami
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99st...

Grzegorz76
Pathfinder
Opcje
Inne aplikacje działają dobrze. Ipla, Eurosport Player działają bez problemu.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy wykonałeś wskazówki, o których pisałem w poprzedniej wiadomości?

Grzegorz76
Pathfinder
Opcje
Reset ustawień sieciowych pomógł. Wszystko wróciło do normy. Dziękuję 👍
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Bardzo proszę! Cieszę się, że udało się rozwiązać problem.

Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Polecam Youtube Vanced fajna apcia😊😀
0 Like
tomcyk91
First Poster
Opcje

Mam problem, bo po aktualizacji Galaxy A53 5G do Androida 13, po zminimalizowaniu aplikacji YouTube nie mam już na pasku przycisków i przez to nie można w tle odtwarzać. Miał ktoś podobnie, udało się może naprawić?

0 Like
tomcyk91
First Poster
Opcje
O to chodziScreenshot_20221202_124714_One UI Home.jpg
0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@tomcyk91  Korzystasz z fabrycznej aplikacji YouTube czy instalowałeś inną wersje tej aplikacji z zewnętrzego źródła?