Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Gemini

(Temat utworzony: 08-06-2025 07:50 AM)
299 Wyświetlenia
Aszek
Navigator
Opcje
Od jakiegoś miesiąca mam problem z działaniem Gemini. Zadaje mu pytani, on zaczyna normalnie odpowiadać i po 30 sekundach gaśnie mi ekran (tak mam ustawione wygaszanie ekranu) i tracę odpowiedź. Przedtem póki mówił, to telefon nie wygaszał ekranu. Nic nie zmieniałam w ustawieniach. Zaczęło się to przed aktualizacją do UI7/15 i trwa nadal po aktualizacji.
wipe cache partition zrobiony, dane Gemini wyczyszczone.
Ktos tak miał?Czy to blad aplikacji czy cos sie przestawiło w ustawieniach?

6 Odpowiedzi
GuMisieK
Pioneer
Opcje
Witaj
To ja miałem tak że zadawałem pytanie i odpowiadał po czym po 15-20 sekundach czytania tekstu znikało i pojawiał się napis że nie może mi pomóc bo on jest tylko algorytmem i nie rozumie pytania. Ale jak wracałem do historii to normalnie tekst został i było zapisane. Sprawdzę czy dalej tak jest i dam Ci znać. Pytanie czy to nie wina samej aktualizacji androida.
Może spróbuj włączyć ta funkcje żeby nie wyłączał ekranu gdy na niego patrzysz.
1749365603000.jpg
0 Like
Zonniak
Black Belt 
Opcje
Witam
Możliwe ze przyczyną jest wygaszanie ekranu. Jeśli masz mniej niż 30sec zmień to. Wejdź w ustawienia--> wyświetlacz--> wygaszanie ekranu --> ustaw jak pasuje.
Druga sprawa. Przy używaniu Gemini nie możesz dotykać niczego poza polem odpowiedzi. Jeśli dotkniejsz czegoś innego wyjdzie automatycznie.1749369925394.jpg
0 Like
Aszek
Navigator
Opcje
Rok i miesiac temu tez miałam wygaszacz na 30 sekund i do tej pory działało normalnie czyli dopóki nie skończył mówić to sie nie wygaszal. Wiem jak go obsługiwać...
Kyber
Journeyman
Opcje
Naciśnij zaznaczona ikonkę w prawym górnym rogu, to nic nie zniknie.1749389555259.jpg
0 Like
Aszek
Navigator
Opcje
Dzięki wielkie 🙏😊 widać któraś aktualizacja musiala coś pozmieniać
0 Like
Zonniak
Black Belt 
Opcje
Lub jeszcze możesz znaleźć aplikację Gemini i wejść w nią. Znajdziesz tam wszystkie chaty.1749409053757.jpg1749409088399.jpg
0 Like