Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Powiadomienia na ekranie blokady.

(Temat utworzony: 09-08-2022 03:39 PM)
20704 Wyświetlenia
Basss2021
Journeyman
Opcje
Witam
Jak ustawić aby na ekranie blokady wyswietlala mi sie wiadomosc sms ale od kogo np Mama.Ale z ukryta trescia zawartosci.
Jak zaznacze ze szczegolami to widac cala tresc.Jak dam ukryj zawartosc to mam tylko jak przychodzi sms od kogos nazwa "wiadomosc"Wydaje mi sie ze kiedys w S8 mialem chyba ustawione od kogo jest sms.
Przejdź do rozwiązania
150 Odpowiedzi
Members_0HEtj7G
First Poster
Opcje

A, miałam to zaznaczone i nic 😞
433468999_370503032629955_303278638152626089_n.jpg

0 Like
Members_0HEtj7G
First Poster
Opcje

To wideo jest teraz przetwarzane. Spróbuj ponownie za chwilę.
(wyświetl w Moje wideo)

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_0HEtj7G, usunąłem filmik ze względu na obecne na nim dane osobowe. Daj znać, czy @Anonymous User dobrze zrozumiał, jak chcesz, żeby to wyglądało.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Members_0HEtj7G
First Poster
Opcje

tak @Anonymous User dobrze zrozumiał, Tylko, że tak działało i to bez apki.  Po hard resecie przestało. A działającej apki na ten moment nie znalazłam żadnej

0 Like
minahbsc
Journeyman
Opcje
da się zrobić tak żeby typ powiadomienia pop-up był widoczny tylko przy wyłączonym ekranie? bo wyskakuje też gdy ekran jest włączony co mnie irytuje, a chce widzieć gdy ktoś do mnie pisze jak mam telefon wyłączony. 
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@minahbsc Z tego co wiem, nie ma takiej opcji. Ustawienia działają "drabinkowo" i aby opcja działała na wyższym poziomie (ekranie blokady) musi być też odblokowana na niższym poziomie (ekranie głównym).

maksimarcin
Student
Opcje
Witam. Mam problem A53 nie wyświetla mi zawartości powiadomień na ekranie blokady. Wszystko jest ustawione, jednak wyświetla tylko ikonę aplikacji.
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Przytrzymaj na ekranie blokady palec i kliknij w ikony, tam wybierasz jak ma być wyświetlane.1720762038459.jpg
maksimarcin
Student
Opcje
Mistrzu nie wpadłbym na to. Dziękuję 😀
wiqkui
First Poster
Opcje
ekran blokady nie podświetla mi się przy powiadomieniach, jak mam to zmienić?
0 Like