Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Powiadomienia na ekranie blokady.

(Temat utworzony: 09-08-2022 03:39 PM)
20022 Wyświetlenia
Basss2021
Journeyman
Opcje
Witam
Jak ustawić aby na ekranie blokady wyswietlala mi sie wiadomosc sms ale od kogo np Mama.Ale z ukryta trescia zawartosci.
Jak zaznacze ze szczegolami to widac cala tresc.Jak dam ukryj zawartosc to mam tylko jak przychodzi sms od kogos nazwa "wiadomosc"Wydaje mi sie ze kiedys w S8 mialem chyba ustawione od kogo jest sms.

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Basss2021, Obecnie nie ma takiej możliwości. Opcja ukrywania zawartości powiadomień ukrywa całe powiadomienie wraz z nazwą nadawcy oraz treścią.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

150 Odpowiedzi
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Basss2021, Obecnie nie ma takiej możliwości. Opcja ukrywania zawartości powiadomień ukrywa całe powiadomienie wraz z nazwą nadawcy oraz treścią.

Basss2021
Journeyman
Opcje
Ok, dziękuję za info... pozdrawiam
wahadlo
Pathfinder
Opcje
Czy jest taka możliwość aby przy włączonej opcji ukrytej zawartości powiadomień na ekranie blokady zrobić wyjątek dla powiadomień kalendarza ? Chciałbym żeby wszystkie powiadomienia były przedstawiane tylko w formie ikony ale kalendarz był widoczny z zawartościà ?
0 Like
J3drula
Voyager
Opcje
Nie ma. Możesz sobie jedynie ustawić "widżety" widoczne po dwukrotnym kliknięciu zegarka na ekranie blokady i tam ustawić widok kalendarza.
0 Like
tomcza
Explorer
Opcje

Dzień dobry

Po aktualizacji do A13 i zrobieniu factory reset mam problem z wyświetlaniem powiadomień na ekranie blokady S22U. Sprawdziłem ustawienia w sekcji "Powiadomienia", sprawdziłem uprawnienia aplikacji i wygląda na to, że wszystko jest ok, a ... powiadomień nie ma.
Może coś jeszcze pominąłem?

Dzięki za pomoc
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@tomcza Witam. A nie masz czasami wyłączonej tej opcji? USTAWIENIA - POWIADOMIENIA - POWIADOMIENIA EKRANU BLOKADY.Screenshot_20221031_204949_Settings.jpg
asia19393929
First Poster
Opcje

Witam 

Dlaczego nie pojawiają mi się powiadomienia na ekranie blokady A53? Mam ustawione,że powinny,przychodzą wiadomości a ekran całkowicie ciemny. Nie chodzi mi o always on display tylko o zwyczajne podświetlanie się ekranu jak jest zablokowany. Pomocy 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy masz włączone skrócone powiadomienia? Wejdź kolejno do: Ustawienia > Powiadomienia > Skrócone a następnie przejdź do opcji "Ustaw. skróc. wyskak. okien".

asia19393929
First Poster
Opcje
Mam włączone i nic to nie dajeScreenshot_20221110_164156_Settings.jpg
0 Like