Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Powiadomienia na ekranie blokady.

(Temat utworzony: 09-08-2022 03:39 PM)
20956 Wyświetlenia
Basss2021
Journeyman
Opcje
Witam
Jak ustawić aby na ekranie blokady wyswietlala mi sie wiadomosc sms ale od kogo np Mama.Ale z ukryta trescia zawartosci.
Jak zaznacze ze szczegolami to widac cala tresc.Jak dam ukryj zawartosc to mam tylko jak przychodzi sms od kogos nazwa "wiadomosc"Wydaje mi sie ze kiedys w S8 mialem chyba ustawione od kogo jest sms.
Przejdź do rozwiązania
150 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kommar54  Dziwne, powinny przychodzić powiadomienia w formie podświetlenia krawedziowego.....

Żadne powiadomienie nie przychodzi czy konkretne aplikacje?

Jest dzwięk powiadomień?

0 Like
kommar54
Apprentice
Opcje
Problem dotyczy wszystkich powiadomień. Jest dźwięk powiadomienia i pojawia się mała ikonka pod zegarem na ekranie AOD ale nia ma podglądu wiadomości. Co ciekawe po wybraniu wersji uproszczonej powiadomień wszystko działa OK.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kommar54  A jak wyłączysz AOD?

0 Like
kommar54
Apprentice
Opcje
Wtedy jest tylko dźwięk powiadomienia.
0 Like
mateuszrcc
Explorer
Opcje
Proszę, niech ktoś wie jak ustawić normalne powiadomienia na ekranie blokady. Po aktualizacji są duże i nie mogę znaleźć miejsca gdzie to mogę zmienić! 

image

0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Przejdź kolejno :

Ustawienia-> Ekran blokady -> Dotknij obrazek Ekran blokady -> Następnie dotknij ikonek zaznaczonych na screenie poniżej -> Teraz wyskoczy Ci okno w którym zmienisz ustawienia powiadomień ze szczegolow na tylko ikony.

Tym samym nie będziesz już miał dużych szczegółowych informacji na ekranie blokady:)Screenshot_20221119_194918_Wallpaper and style_1000003063_1668883758.jpgScreenshot_20221119_194939_Wallpaper and style_1000003065_1668883779.jpg

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Edys075  tylko pytanie czy użytkownikowi @mateuszrcc  chodzi dokładnie o te powiadomienia?

Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Zobaczymy 😃

0 Like
Kotinho
Journeyman
Opcje
Cześć,
Co zrobić aby nie można było usuwać/ukrywać powiadomień z ekranu blokady?

Dzieci usuwają mi powiadomienia jednym przesunięciem w lewo 🤣
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Z tego co sie orientuje nie da się tego wyłączyć, natomiast możesz ustawić przypomnienia o powiadomieniach. Przejdź kolejno:

Ustawienia-> powiadomienia -> Ustawienia zaawansowane -> Przypomnienia o powiadomieniach

Możesz ustawić co jaki czas będziesz dostawać przypomnienia powiadomień i z jakich konkretnie aplikacji.

Screenshot_20221119_201504_Settings.jpg

0 Like